Ο Μάριος Αθανασίου έστειλε μήνυμα σ��ον… Πρωθυπουργό!

Τι του λέει και σε ποιους ζητά συγγνώμη;

Ο Μάριος Αθανασίου έστειλε μήνυμα στον… Πρωθυπουργό!
Ο Μάριος Αθανασίου είναι ένας «Αγανακτισμένος». Όχι μόνο στα λόγια αλλά και στις πράξεις. Δεν το λέμε εμείς, αλλά εκείνος, που όπως φαίνεται έχει επηρεαστεί πολύ από την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα:

«Πολλοί με κατηγόρησαν ότι έχω γίνει μονόχνοτος και ότι δεν έχω άλλα ενδιαφέροντα(!!). Ζητώ συγγνώμη αλλά δεν μου είναι εύκολο αυτό τον καιρό να ασχοληθώ ούτε με τα μπάνια,, ούτε με τις διακοπές!! Δεν σημαίνει ότι εσείς που το κάνετε είστε λάθος, αλλά απλά δεν γίνεται όταν το μυαλό μου και η ψυχή μου είναι μόνο εκεί! Δεν απαιτώ να κάνουμε όλοι το ίδιο. Στο μέτρο που μπορεί ο καθένας είναι αρκετό, γιατί κάποια στιγμή θα καταλάβετε ότι θα είμαστε όλοι στην ίδια πλατεία!» έγραψε φανερά ενοχλημένος και απογοητευμένος στο Twitter του.

Και δεν έμεινε μόνο εκεί! Αποφάσισε να εκφράσει την αγανάκτηση του ΚΑΙ στον ίδιο τον Πρωθυπουργό, στέλνοντας του ένα ολόκληρο κατεβατό στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter:

«Συγγνώμη που ενοχλώ στις διακοπές σας! Και αν έχετε την τύχη ποτέ να το διαβάσετε… Δεν ξέρω αν νομίζετε ότι κάνετε το καλύτερο δυνατό, ή αν όντως έχετε κάποιο συμφέρον. Αλλά παίζετε με την ελευθερία και την αξιοπρέπεια αυτού του λαού! Αν το ένα εκατομμύριο κόσμου στις πλατείες της χώρας σας φαίνεται λίγο, όταν γίνει 2.500.000 θα είναι πολύ αργά. Εμείς την αξιοπρέπεια μας μπορούμε να τη σώσουμε. Εσείς όχι».

Αυτά είπε ο ηθοποιός και ξεσπάθωσε! Τώρα αν θα του απαντήσει ο Πρωθυπουργός δεν το ξέρουμε.Σημασία έχει ότι το έβγαλε από μέσα του ο άνθρωπος!...
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top