Νίκος Βέρ��ης: «Με χαλάει πολύ η γυναίκα να βρίζει»

Τι προσέχει σε μια σύντροφο;-είναι ή δεν είναι μόνος του;

Νίκος Βέρτης: «Με χαλάει πολύ η γυναίκα να βρίζει»
Ένα πράγμα δεν πρέπει να κάνετε στο Νίκο Βέρτη αν είστε γυναίκα. Να βρίσετε: «με χαλάει πολύ η γυναίκα να βρίζει. Δεν μου αρέσουν οι κοπέλες που προσπαθούν να υποκαταστήσουν το ρόλο του άντρα. Θα με δεις ν΄αλλάζω δρόμο. Θέλω τη γυναίκα θηλυκό και εγώ να είμαι ο άντρας δίπλα της».

Τι είναι αυτό όμως που τον γοητεύει σε μια θηλυκή ύπαρξη; «προσέχω λεπτομέρειες. Τη χροιά της φωνής ή το χαμόγελο της, μια λεπτομέρεια που θα με κάνει να “κολλήσω”».

Άλλωστε όπως λέει είναι «πιο επιλεκτικός, πιο δύσκολος ώστε να βρω την κατάλληλη χημεία με μια γυναίκα. Μπορεί αρχικά να εντυπωσιαστώ αλλά στη συνέχεια προσέχω τις λεπτομέρειες».

Για το αν είναι ή δεν είναι μόνος του, απαντά αινιγματικά: «αν σου πω ότι είμαι μόνος όταν δεν θα είμαι, δεν θα μπορώ να το κρύψω. Οπότε το αφήνω έτσι…»

Γιατί όμως τόσο καιρό δεν τον έχουμε δει με κάποια σύντροφο; «υπήρξε μια μακροχρόνια σχέση που επέλεξα να μην τη βγάλω προς τα έξω. Κάποια στιγμή, όταν θα νιώσω έτοιμος και θα έχω δίπλα μου τη γυναίκα που θα παντρευτώ, δεν θα το κρύψω», λέει στο ένθετο «Radar».

Όσο για το πώς αντιδρά όταν προδίδεται από κάποιον δικό του άνθρωπο; «κλείνομαι στον εαυτό μου. Δεν κάνω παράπονα. Αν είναι πολύ καλός μου φίλος, θα πω ο,τι έχω να πω στα ίσια».
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top