Ο λαμπερός γάμος του μεγαλύτερου γιου του Γιάννη Πάριου

Το δάκρυ του τροβαδούρου του έρωτα όταν τον είδε γαμπρό...

Ο λαμπερός γάμος του μεγαλύτερου γιου του Γιάννη Πάριου

Πρώτη ανάρτηση: 02/07/2011 22:18


Τον γιο του Θανάση, από τον πρώτο του γάμο, πάντρεψε το βράδυ της Παρασκευής στην Πάρο ο τραγουδιστής Γιάννης Πάριος. Το μυστήριο έγινε στο ξωκλήσι του Αγίου Φωκά της Παροικιάς, σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό. Η νύφη μάλιστα είναι ένα πρόσωπο γνωστό, καθώς η αγαπημένη του Θανάση είναι η δημοσιογράφος Τζίνα Γαβαλά. Ωστόσο, την κρίσιμη στιγμή επέλεξε να... μην πατήσει το πόδι του καλού της.

Ο τραγουδιστής του έρωτα καθ' όλη τη διάρκεια της τελετής, δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα του καθώς καμάρωνε τον γιο του γαμπρό. «Είμαι πολύ τυχερός γιατί έχω την πιο ωραία νύφη του κόσμου», έλεγε ο Θανάσης, ενώ από δίπλα καμάρωνε ο μπαμπάς αλλά και όλη η οικογένεια του Γιάννη Πάριου, που έδωσε το παρόν στο μεγάλο γεγονός: οι άλλοι γιοί του αλλά και η Σοφία Αλιμπέρτη, την οποία αγκάλιασε με πολύ τρυφερότητα.

«Να ζήσουν τα παιδιά μας... να τα καταφέρουν και να αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες μαζί γιατί δεν είναι εύκολο αλλά εύχομαι να τα καταφέρουν», σχολίασε μέσα στο χαμόγελο η Αλιμπέρτη. Αλλά εκείνοι που βρίσκονταν διαρκώς μέσα στα χαμόγελα ήταν ο γαμπρός και η νύφη, που κοίταζαν διαρκώς ο ένας τον άλλον καθ’ όλη την διάρκεια του μυστηρίου.

«Εύχομαι σαν μάνα να βρουν την ευτυχία της ζωής τους μέχρι τα βαθιά τους γεράματα. Να είναι ερωτευμένοι, αγαπημένοι, πιστοί», είπε η μητέρα του γαμπρού Ντίνα Μαρκοπούλου. «Διάλεξε ένα καταπληκτικό παιδί που σπανίζει στις ημέρες μας και τους εύχομαι να είναι ευτυχισμένοι, γεροί και να είναι όλη τους τη ζωή μαζί»,σχολίασε ο Γιώργος Γαβαλάς, πατέρας της νύφης. Όσο για την μητέρα της Μίμα Γαβαλά, παρατήρησε ότι «η κόρη μου ήταν μια κούκλα, τον ήθελε αυτόν το γάμο, έγινε όπως τον ήθελε και ελπίζω να τον θυμάται για πάντα».

«Είναι πολύ τυχερός ο γαμπρός και να την προσέχει τη Τζίνα, να έχουν υγεία, ευτυχία και να κάνουν υποχωρήσεις σα ζευγάρι», σχολίασε η φίλη του ζεύγους Σάσα Σταμάτη, ενώ και η Φράνσις Γιατζόγλου τόνισε: «Να ζήσουν, να ευτυχίσουν ο γαμπρός ήταν πολύ αγχωμένος αλλά όλοι οι γαμπροί είναι αγχωμένοι». Στο μυστήριο παραβρέθηκαν και αρκετοί ακόμα φίλοι των νεόνυμφων από τον χώρο της σόουμπιζ, ανάμεσα στους οποίους και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.


Λίγο μετά την τελετή, ακολούθησε η δεξίωση όπου στήθηκε τρικούβερτο γλέντι, στην διάρκεια του οποίου οι νεόνυμφοι και οι καλεσμένοι τους απόλαυσαν μοναδικές νησιώτικες γεύσεις και ύστερα να επιδόθηκαν σε τρελό χορό που κράτησε μέχρι το πρωί...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top