Η συναυλία του Ζαν Μισέλ Ζαρ προς τιμήν των νεόνυμφων

Χιλιάδες Μονεγάσκοι και μεταξύ τους ο Αλβέρτος και η Σαρλέν

Η συναυλία του Ζαν Μισέλ Ζαρ προς τιμήν των νεόνυμφων

Μια μοναδική συναυλία αφιερωμένη στον πρίγκιπα και την νέα πριγκίπισσα του Μονακό έδωσε ο Ζαν Μισέλ Ζαρ παρουσία χιλιάδων μονεγάσκων, μια μέρα πριν από τον θρησκευτικό τους γάμο.

Με τις ηλεκτρονικές μελωδίες του Ζαρ και δεκάδες πυροτεχνήματα να πλημμυρίζουν τον ουρανό του Μονακό, οι νεόνυμφοι πρίγκιπες, ο Αλβέρτος ο δεύτερος και η Σαρλέν Γουιτστοκ έφτασαν στο λιμάνι για να απολαύσουν μαζί με τον λαό τους μια μοναδική συναυλία που συνέθεσε ο γάλλος δημιουργός αποκλειστικά για το ζευγάρι.

«Είμαστε χαρούμενοι που μοιραζόμαστε αυτή την στιγμή μαζί σας. Θέλω να σας ευχαριστήσω για την παρουσία σας», είπε ο πρίγκιπας Αλβέρτος ενώ η νέα πριγκίπισσα είπε, απευθυνόμενη στο πλήθος: «Ευχαριστώ! Σας ευχαριστώ για όλη την αγάπη και την υποστήριξή σας. Θα κρατήσω αυτή την στιγμή για πάντα. Ζήτω το Μονακό!».

Η πριγκίπισσα Σαρλέν έβγαλε το αυστηρό σανέλ σακάκι που φορούσε στον πολιτικό γάμο και έμεινε με την γαλάζια σανέλ στράπλες τουαλέτα της, την οποία σχεδίασε για εκείνη ο καλός της φίλος Καρλ Λάγκερφερντ. Τον λαιμό της στόλιζε ένα εντυπωσιακό κόσμημα από χρυσό και μαργαριτάρια. Ο γαμπρός, από την άλλη, προτίμησε να απολαύσει τη συναυλία του γάμου του χωρίς γραβάτα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάμεσα στους Μονεγάσκους που παρακολούθησαν τις συνθέσεις του Ζαν Μισέλ Ζαρ κάθισε και η πριγκίπισσα Καρολίνα του Μονακό με τα παιδιά της, το ίδιο και η αδερφή της Στεφανί. Είχε προηγηθεί ο πολιτικός γάμος του 53χρονου Αλβέρτου και της 33χρονης Σαρλέν στην αίθουσα του θρόνου του παλατιού, με μάρτυρες έναν ξάδερφο του πρίγκιπα από την πλευρά της μητέρας του και μια φίλη της Σαρλέν, πρώην κολυμβήτρια από τη Νότια Αφρική.

Ο Αλβέρτος έκλεισε το μάτι στη σύζυγό του, την ώρα που η Στεφανί δάκρυζε από συγκίνηση. Το ζευγάρι έδωσε και το πρώτο φιλί μετά τον πολιτικό γάμο ενώπιων των χιλιάδων μονεγάσκων που παρακολουθούσαν από τις γιγαντοοθόνες την τελετή. Μετά την εμφάνιση στο μπαλκόνι , οι νεόνυμφοι κατέβηκαν στην πλατεία του παλατιού για να χαιρετήσουν τον κόσμο για τον οποίο στήθηκε ένας τεράστιος μπουφές με μεσογειακές και νοτιοαφρικανικές λιχουδιές. Όσο για τον δήμαρχο του Μόντε Κάρλο; Μπροστ�� στην κυρίως πύλη του παλατιού παρέδωσε στους νεόνυμφους τα δώρα των υπηκόων τους: ένα γλυπτό και έναν πίνακα...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top