Δούκισσα Νομικού- Χρήστος Χολίδης: το επεισόδιο με την Αστυνομία

Τι συνέβη στο ζευγάρι-Τι έκπληξη του έκανε η Δούκισσα;

Δούκισσα Νομικού- Χρήστος Χολίδης: το επεισόδιο με την Αστυνομία
Μόλις πέντε μήνες είναι «μαζί» η Δούκισσα Νομικού με τον Χρήστο Χολίδη και ήδη ο έρωτας τους είναι πολύ δυνατός.Το ζευγάρι εκτός του ότι συζεί στο σπίτι του τραγουδιστή στη Γλυφάδα, μοιράζεται και πολλές οικογενειακές στιγμές.

Μια από αυτές ήταν τ�� γενέθλια της αδερφής του τραγουδιστή Χριστίνας, με την οποία η Δούκισσα έχουν γίνει αυτοκόλλητες.

Έτσι δεν θα μπορούσε να μην ετοιμάσει μια έκπληξη στον «καλό» της αλλά και στην αδερφή του, ώστε να το γιορτάσουν όλοι μαζί.
Διοργάνωσε λοιπόν ένα πάρτι-έκπληξη, από κοινού με μια εταιρία catering, η οποία την βοήθησε να στήσει τον μπουφέ στο χώρο της πισίνας αλλά και ένα μεγάλο δίχτυ από μπαλόνια πάνω από την πισίνα που θα έσκαγε μόλις αποκαλυπτόταν η έκπληξη.

Υπολόγιζε όμως χωρίς τον… «ξενοδόχο», καθώς ένας γείτονας ενοχλήθηκε από τα μπαλόνια και κάλεσε την Αστυνομία! Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει η «Real Life», o Χρήστος Χολίδης βγήκε έξω έκπληκτος να δει τι συμβαίνει και μόλις έμαθε το λόγο ενοχλήθηκε πολύ. Δεν μπορούσε όμως να κάνει κι αλλιώς κι έτσι αναγκάστηκε να αφαιρέσει το δίχτυ με τα μπαλόνια.

Τέλος καλό όλα καλά όμως, και το πάρτι συνεχίστηκε χωρίς άλλα απρόοπτα αλλά με πολλή …προσοχή!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top