Ελεονώρα Μελέτη: «δεν είμαι 100% μόνη μου»

Που και με… ποιον θα κάνει φέτος διακοπές;

Ελεονώρα Μελέτη: «δεν είμαι 100% μόνη μου»
«It’s Complicated» ή αλλιώς «είναι περίπλοκο». Με αυτές τις δυο λέξεις χαρακτήρισε η Ελεονώρα Μελέτη την φάση στην οποία βρίσκονται αυτή την περίοδο τα ερωτικά της.

Η παρουσιάστρια, μιλώντας στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά στο Mad, αποκάλυψε ότι «δεν είμαι 100% μόνη μου. Είμαι σε μια πρώιμη φάση».

Τώρα τι εννοεί λέγοντας «πρώιμη φάση» δεν το καταλάβαμε. Αυτό που καταλάβαμε είναι ότι δεν πολυαγχώνεται κιόλας! Γι΄αυτό και οι διακοπές της φέτος είναι… στον αέρα.

«Εγώ είμαι free αυτό το καλοκαίρι. Δεν έχω κανονίσει ακόμα κάτι. Είναι από τα λίγα καλοκαίρια που δεν έχω κανονίσει κάτι από νωρίς και μου αρέσει. Όταν είμαι μόνη μου, μου αρέσει γενικά να μην κανονίζω».

Ξεκαθάρισε ωστόσο ότι το φετινό καλοκαίρι θέλει να το περάσει μόνη της και ότι αν δεν είχε να δει φίλους και διαφορετικές παρέες, θα έκανε ένα ταξιδάκι ολομόναχη, κάτι το οποίο έχει κάνει και στο παρελθόν.

Βέβαια, σκοπεύει κάποια στιγμή να κάνει και κάτι με το έτερον ήμισυ απλά δεν το έχει κανονίσει ακόμα! «Θα συνδυαστεί και το ερωτικό κομμάτι. Απλά δεν έχω πει πάμε εκεί από τότε μέχρι τότε και θα κάνουμε αυτό. Είναι λίγο πιο φλου».

Δείτε το video όπως μεταδόθηκε από το «Μες την Καλή Χαρά»…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top