Δεν τελειώσαμε με τους γάμους: Παντρεύτηκε ΚΑΙ η Κate Moss!

Επιδημία...

Δεν τελειώσαμε με τους γάμους: Παντρεύτηκε ΚΑΙ η Κate Moss!

Πρώτη ανάρτηση: 02/07/2011 01:05


Νομίζατε ότι τα γαμήλια θέματα εξαντλήθηκαν με τον γάμο του Αλβέρτου; Λάθος! Άλλο ένα διάσημο ζευγάρι παντρεύτηκε, αυτή τη φορά στο Costwolds της Μεγάλης Βρετανίας. Πρόκειται για την Kate Moss και τον αγαπημένο της Jamie Hince.

Το ζευγάρι είχε στον γάμο του 15(!!!) παρανυμφάκια, ανάμεσα στα οποία βρισκόταν και η 8χρονη κόρη της Kate Moss, Lila Grace, που απέκτησε με τον εκδότη και συγγραφέα Jefferson Hack. Η 37χρονη νύφη εμφανίσθηκε υπέρλαμπρη μέσα στο υπέροχο vintage νυφικό της με χρυσές και ασημένιες λεπτομέρειες δια χειρός John Galliano, ενώ διαχειριζόταν με απόλυτη άνεση το τεραστίου μήκους πέπλο της, που σερνόταν κυριολεκτικά στον δρόμο!

Το μακιγιάζ της ήταν απόλυτα φυσικό, ενώ τα παπούτσια της επιμελήθηκε ο Οίκος Μanolo Blahnik.

O γαμπρός εμφανίσθηκε με γαλάζιο κοστούμι από τον Οίκο Yves Saint Laurent, ενώ δεν έβγαλε στιγμή από πάνω του τα γυαλιά ηλίου!

H νύφη έφθασε στην εκκλησία με λευκή Rolls Royce συνοδευόμενη από τον πατέρα της. Σύμφωνα με το περιοδικό Gracia, οι εορτασμοί για τον γάμο θα διαρκέσουν τρεις ημέρες, στην διάρκεια των οποίων η Kate θα εμφανισθεί με ισάριθμα φορέματα, σχεδιασμένα από την καλή της φίλη Stella McCartney.

Και μπορεί ο γάμος να έγινε σε ένα απομακρυσμένο χωριουδάκι, αυτό όμως δεν εμπόδισε την Naomi Campbell, τον Bryan Ferry, αλλά και την εκδότρια της αμερικανικής vogue Anna Wintour να είναι εκεί… Δείτε το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου στο σχετικό βίντεο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top