Linda Evangelista: Εκανε παιδί με τον άντρα της Salma Hayek...

Αυτό λέγεται και κάπως αλλιώς...

Linda Evangelista: Εκανε παιδί με τον άντρα της Salma Hayek...

Αυτό πια δεν είναι… Hollywood… ένα απέραντο κρεβάτι είναι. Όχι, δεν είναι υπερβολή, είναι αλήθεια και το λέμε με αφορμή την είδηση της αποκάλυψης του πατέρα του παιδιού της Linda Evangelista.

Όπως αποκαλύφθηκε, πατέρας του παιδιού του διάσημου μοντέλου είναι ο σύζυγος της Salma Hayek, ο δισεκατομμυριούχος Francois Henri Pinault.

Τί σημαίνει πρακτικά αυτό; Ότι ο Pinault είναι πατέρας της τρίχρονης Valentina που απέκτησε με την Salma Hayek, αλλά ενός… εξώγαμου, του τεσσάρων ετών Augustin James, που έκανε με την Evangelista.

Και κατηγορούσαμε τον Αλβέρτο και άλλους διάσημους σταρ που έχουν κάνει στιγμιαία λάθη; Ε όχι!

Η Linda εμφανίστηκε στο Ανώτατο δικαστήριο του Μανχάταν προκειμένου να καταλήξει σε μία συμφωνία με τον ιδιοκτήτη της εταιρείας PPR, η οποία έχει υπό τον έλεγχό της την Gucci, την Yves Saint Laurent, την Balenciaga και άλλες. Τώρα θα αναγκαστεί να έχει υπό το έλεγχό της και το… στιγμιαίο λάθος του προέδρου της. Μάλιστα, ο ίδιος δεν παραβρέθηκε στο δικαστήριο, καθώς, σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του, μάλλον έγινε κακή συνεννόηση ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ναι.... κακή συνεννόηση το λέμε τώρα... Η ίδια πάντως η Evangelista, φορούσε μαύρα γυαλιά, τα οποία δεν έβγαλε καθόλου, ενώ αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση στους δημοσιογράφους.

Βρε τι γίνεται στον κόσμο και εμείς κατηγορούμε άλλους κι άλλους…

Οπως καταλάβατε, παντού υπάρχει ένα εξώγαμο...τέλος πάντων, μακριά από εμάς να είναι και όπου αλλού θέλει ας είναι...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top