Μάνος Γαβράς: «Στην Ελλάδα δεν μπορώ πλέον να ονειρεύομαι»

«Είμαι μόνος μου εδώ και πάρα πολύ καιρό»

Μάνος Γαβράς: «Στην Ελλάδα δεν μπορώ πλέον να ονειρεύομαι»
Στην Αμερική βρίσκεται εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο ο Μάνος Γαβράς. Ο ηθοποιός, έφυγε από την Ελλάδα για να ζήσει το όνειρο. Όπως λέει άλλωστε, «δουλεύοντας έξω κερδίζω τρομερές εμπειρίες και έχω να κάνω με απόλυτους επαγγελματίες».

Η ζωή του κινείται μεταξύ Νέας Υόρκης, Λος Άντζελες, Μαϊάμι και Λονδίνο. Πρόσφατα πέρασε από casting για την ταινία James Bond ενώ ήταν και καλεσμένος στα γενέθλια της Nicole Kidman. Μετά απ΄όλ΄αυτά σκέφτεται να επιστρέψει στην Ελλάδα;

Όπως εξομολογείτ��ι στο περιοδικό “People”, «στην Ελλάδα νιώθω ότι δεν μπορώ πλέον να ονειρεύομαι. Και εμένα το όνειρο με κρατά ζωντανό». Αυτός είναι και ο λόγος που προς το παρόν, θα επέστρεφε μόνο αν συνέβαινε κάτι κακό: «να έχει κάποιος την ανάγκη μου πολύ. Μου λείπει πάρα πολύ η Ελλάδα, ακόμη και στην κατάσταση που είναι η χώρα τώρα. Είναι η οικογένεια μου, οι φίλοι μου».
Πως βλέπει όμως την οικονομική κρίση στην Ελλάδα; «τις δυο πρώτες μέρες που ήρθα, ήμουν μες την καλή χαρά και έλεγα “μα εδώ όλα είναι καλά”. Τώρα όμως που περνούν οι μέρες αρχίζω και συνειδητοποιώ τι συμβαίνει. Το πρωί ξυπνάω από τις διαδηλώσεις και μένω από ρεύμα εξαιτίας των διακοπών. Από τα παλιά μου στέκια, κάποια έκλεισαν. Στο χώρο μας δε, η κατάσταση είναι για κλάματα».

Ο 35χρονος ηθοποιός δηλώνει «μόνος εδώ και πάρα πολύ καιρό». Η ζωή του, μπορεί να παρομοιαστεί με μια περιπέτεια: «δεν ήμουν ποτέ ο άνθρωπος που του άρεσε το βόλεμα. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να μένεις στα σίγουρα. Δεν έχουμε δεύτερη ευκαιρία. Αν βγεις λίγο έξω, συνειδητοποιείς τα δύσκολα, αλλά καταλαβαίνεις πόσο ατελείωτος είναι αυτός ο κόσμος από γνώσεις και εμπειρίες».
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top