Pippa: τους θέλει και τους ΔΥΟ κι ας είναι αμαρτωλό!

Ξανά με τον πρώην της-Δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους

Pippa: τους θέλει και τους ΔΥΟ κι ας είναι αμαρτωλό!
Πολύ μας έχει μπερδέψει αυτό το κορίτσι. Εκεί που ξέραμε ότι είναι με τον Alex Loudon, αρχίζει τα ταξιδάκια και τις κοινές δημόσιες εμφανίσεις με τον πρώην της George Percy.

Άφαντος ο Loudon λες και άνοιξε η γη και τον κατάπιε. Όλοι υπέθεσαν λοιπόν τι άλλο; Ότι έπεσαν τίτλοι τέλους στη σχέση τους.

Αλλά η Pippa, είχε άλλα σχέδια και είναι όλο εκπλήξεις. Σχεδόν δυο μήνες μετά τα σενάρια χωρισμού, εμφανίστηκε χεράκι χεράκι με τον Alex Loudon στο Wimbledon. Και δεν ήταν μόνοι τους! Μαζί τους ήταν και τα… «πεθερικά» του Alex, δηλαδή οι γονείς της Pippa!
Mια χαρούμενη ατμόσφαιρα ήταν όλοι, ενώ το ζευγαράκι δεν σταμάτησε να φιλιέται και να αγκαλιάζεται.

Φήμες τους ήθελαν να έχουν χωρίσει έπειτα από ένα χρόνο σχέσης, καθώς ο Alex αδυνατούσε να αντέξει την μεγάλη και ξαφνική δημοσιότητα της Pippa μετά τον γάμο της αδερφής της. Το ξανασκέφτηκαν όμως και είπαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στον έρωτα τους.

Και επειδή όπως λένε ο έρωτας ανανεώνει, η Pippa εμφανίστηκε απαστράπτουσα μέσα σε ένα κόκκινο στενό φόρεμα, που συνδύασε με καφέ τσάντα και γόβες, και μαντέψτε… αναδείκνυε τα διάσημα ανά τον κόσμο οπίσθια της!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top