Οργισμένοι οι επώνυμοι με ΜΑΤ και κουκουλοφόρους

Λόγια όλο θυμό και αγανάκτηση στο Twitter

Οργισμένοι οι επώνυμοι με ΜΑΤ και κουκουλοφόρους
Οργισμένοι, αγανακτισμένοι και αηδιασμένοι είναι οι επώνυμοι από τις ντροπιαστικές για τη χώρα μας εικόνες που συνέβησαν χθες Τετάρτη στο κέντρο της Αθήνας.

Καθ΄όλη τη διάρκεια των επεισοδίων, δεν σταμάτησαν λεπτό να βρίζου�� μέσω Twitter ΜΑΤ και κουκουλοφόρους, ενώ έκαναν συνεχώς εκκλήσεις για ιατρική βοήθεια στους τραυματίες και τα άτομα με αναπνευστικά προβλήματα, που παραλίγο να θαφτούν ζωντανοί από τα δακρυγόνα μέσα στο Μετρό του Συντάγματος.
Έξω από τα ρούχα του βγήκε και ο Θάνος Πετρέλης, που έγραψε: «Ξεφτιλισμένοι ΑΛΗΤΕΣ! Μέχρι και σε τραυματίες που βρισκόντουσαν στα ιατρεία πετούσανε ΛΗΓΜΕΝΑ ΧΗΜΙΚΑ!!!ΑΙΣΧΟΣ!».
Η Κατερίνα Παπουτσάκη, δεν σταμάτησε λεπτό να εκφράζει το θυμό της μέσω Twitter: «Τρομοκράτες, βγάλτε τις κουκούλες προβοκάτορες», «Οδηγούνε την Ελλάδα σε εμφύλιο», «έχουνε βάλει το λαό απέναντι και τον εξοντώνουν με κάθε τρόπο», «πόσο έχουν ποτίσει με μίσος τα μυαλά αυτών που χτυπάνε ανυπεράσπιστους πολίτες. Έχω πάθει σοκ», ήταν μερικά από τα μηνύματα που πόσταρε.
Στο ίδιο μήκος κύματος και η Έλλη Κοκκίνου: «Πόσο κρίμα είναι μια τόσο όμορφη χώρα σαν την Ελλάδα μας να ζει τέτοιες φρικαλέες καταστάσεις! ΝΤΡΟΠΗ!».
Απογοητευμένη από την κατάσταση και η Ζέτα Δούκα: «Ντροπή ο,τι βλέπω, ντροπή ο,τι ζω, ντροπή ο,τι νιώθω! ΝΤΡΟΠΗ και κρίμα…» έγραψε και συνέχισε: «Η φοβική χώρα. Ελπίζω εν μέσω συνθηκών πολέμου, να καταφέρουμε να πορευτούμε με ειρήνη».

Το ίδιο και η Δούκισσα Νομικού: «Τραγικά τα πράγματα», «Απογοήτευση», πόσταρε ενώ ο Αργύρης Αγγέλου έγραψε με αφορμή τα επεισόδια: «Νομίζω ότι φοβάμαι…»
Την θλίψη του εξέφρασε ο Ηλίας Βρεττός, ενώ ο Γιώργος Τσαλίκης τουίταρε ότι «Κάνω d-tox από την θλιβερή πραγματικότητα των ειδήσεων και βλέπω με το Βασίλη παιδικό… Να φτιάξει η ψυχολογία μας λίγο γιατί μας πήρε από κάτω», «τι είναι ρε αυτά που ζούμε;»
Η Ναταλία Γερμανού από την άλλη, εξοργισμένη έγραψε: «το χθεσινό έγκλημα είχε οργανωθεί πολύ καλά. Απορώ τέτοια οργάνωση σε ένα μ*ουρδ*ελ*ο;», «Δεν μας αξίζει αυτό που ζούμε… ας το αλλάξουμε λοιπόν…»
Τέλος, η Βίκυ Καγιά άρχισε τις προσευχές: «Θεε μου, κάνε το θαύμα σου να σταματήσει το κακό σε αυτή τη χώρα» και κατέληξε: «Ας ευχηθούμε ότι τα πράγματα θα πάνε κάπως καλύτερα από σήμερα!»
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top