Συμπαρουσιαστές Μαρκυπούλια - Λάτσιος στο «Dancing»;

Τι αποκάλυψε η Ζέτα για του χρόνου

Συμπαρουσιαστές Μαρκυπούλια - Λάτσιος στο «Dancing»;

«Φωτιά» πήραν τα πηγαδάκια με τον διάλογο Ζέτας Μακρυπούλια - Γιάννη Λάτσιου κατά την διάρκεια του πάρτι για το «Dancing With The Stars», σύμφωνα με τον οποίο του χρόνου θα είναι συμπαρουσιαστές!

Το παρασκήνιο του πάρτι αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή της η Ελεονώρα Μελέτη. Όπως είπε η παρουσιάστρια του Star, ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 ήταν ο παρουσιαστής του πάρτι και κάλεσε στη σκηνή όλους τους συμμετέχοντες του σόου.

Στον διάλογο που είχε με την Ζέτα, εκείνη του είπε είναι πολύ καλός ως παρουσιαστής και πως θα ήταν ωραίο να παρουσίαζαν του χρόνου μαζί τον τρίτο κύκλο του σόου χορού! «Χαίρομαι, λοιπόν, Ζέτα που του χρόνου θα είμαστε συμπαρουσιαστές», απάντησε εκείνος!

Ωστόσο, σύμφωνα με όσα είπε η Ελεονώρα, η Ζέτα δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα παρουσιάσει το «Dancing» και του χρόνου. «Ο ΑΝΤ1 είναι πολύ ευχαριστημένος από εκείνη. Δεν έχει καλύτερη, είναι η ιδανική παρουσιάστρια. Δεν είναι αρνητική, απλά, όπως όλοι νομίζω που κ��λούνται να κάνουν κάτι για τρίτη φορά, έχουν μέσα τους το σκουληκάκι της αμφιβολίας. Αν θα επαναληφθούν και αν θα έχουν να δώσουν κάτι άλλο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top