Η.Βρεττός «εχω σπάσει τα μούτρα μου πολλές φορές στα ερωτικά!»

Οι μπηχτές του τραγουδιστή στη Ναταλία Γερμανού

Η.Βρεττός «εχω σπάσει τα μούτρα μου πολλές φορές στα ερωτικά!»

Το όνομα της Ναταλίας Γερμανού μπορεί να μη το ανέφερε ο Ηλίας Βρεττός στη συνέντευξή του στο περιοδικό Hello, όμως λίγο να γνώριζε κάποιος τα όσα είχαν προηγηθεί ανάμεσα στους δύο, εύκολα θα μπορούσε να καταλάβει πως ίσως να μιλά για εκείνη.

Ο τραγουδιστής δηλώνει πως στα προσωπικά του είναι άνθρωπος με μεγάλη υπομονή ,την οποία για να εξαντλήσει κανείς χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια:«δίνω πολλές ευκαιρίες σε μία σχέση. Όταν όμως έχουν ξεπεραστεί τα όρια μου,έχουν εξαντληθεί δηλαδή όλα τα περιθώρια, φεύγω χωρίς επιστροφή» τονίζει.

Ο ίδιος δεν είναι πια όπως παλιά.Τώρα όπως λέει σε μία σχέση δίνει με σκοπό να πάρει« παλιότερα ήμουν πιο αυθόρμητος και παρορμητικός.Έδινα χωρίς να με νοιάζει αν θα πάρω.και χωρίς να εξετάσω αν η γυναίκα στην οποία δίνω αξίζει πραγματικά. Γι αυτό και στο παρελθόν έσπασα πολλές φορές τα μούτρα μου» τονίζει και συμπληρώνει:«τώρα έχω αλλάξει! Βλέπετε την έπαθα και τώρα πλέον δίνω μόνο εκεί που είμαι σίγουρος».

Να σας θυμίσουμε πως η πρώην του Ναταλία Γερμανού σε συνέντευξη που είχε δώσει πρόσφατα έβγαλε νόκ αουτ τον τραγουδιστή λέγοντας ανάμεσα σ ‘όλα τα άλλα πως δεν ήταν ο τέλειος έρωτας για κείνη.

Ο τραγουδιστής μπορεί να μην της έδωσε άμεσα μία απάντηση όμως η ενόχλησή του στα όσα είπε η παρουσιάστρια είναι γνωστή. Ο ίδιος πια ��ύσκολα θα ερωτευτεί και θα δώσει πολλά σε μία γυναίκα. Ωστόσο εκφράζει την επιθυμία του στο μέλλον να κάνει οικογένεια με μία γυναίκα που θα τον αγαπά πραγματικά.

Προς το παρόν ο τραγουδιστής υπηρετεί τη μαμα-πατρίδα και όπως καταλαβαίνετε δεν έχει πολλά περιθώρια να βρει νύφη!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top