Νομικού: «είμαι ερωτευμένη και αισθάνομαι άλλος άνθρωπος»

Τι λέει για το Χρήστο Χολίδη και για τα επαγγελματικά της;

Νομικού: «είμαι ερωτευμένη και αισθάνομαι άλλος άνθρωπος»

Η Δούκισσα Νομικού κατάλαβε πως είναι μάταιο να κρύβει τη σχέση της και παραδέχτηκε πως είναι ερωτευμένη με το Χρήστο Χολίδη: «Νιώθω συναισθήματα που είχα καιρό να νιώσω. Νιώθω ήρεμη, ευτυχισμένη και γεμάτη μέσα μου. Αυτό το ονομάζω έρωτα. Άρα ναι είμαι ερωτευμένη» δηλώνει με χάρη η Δούκισσα στο περιοδικό ΟΚ!

Εμείς τόσο καιρό το λέγαμε! Η σχέση της με τον Χρήστο Χολίδη ήταν φως φανάρι και οι επισκέψεις της στο σπίτι του λαϊκού τραγουδιστή ολοένα και πιο συχνές. Η ίδια, όμως παρόλα αυτά προτιμούσε να κρατάει χαμηλό προφίλ καθώς όπως αναφέρει χαρακτηριστικά κανείς δεν ξυπνάει αλλά ούτε και κοιμάται με τον καημό να δει εκείνη και το Χρήστο σε μία φωτογραφία, ενώ συμπληρώνει πως, μερικά πράγματα υπονοούνται όταν είναι άβολο να εκφραστούν!

Η παρουσιάστρια αισθάνεται πολύ όμορφα όταν οι ακροατές της στο ραδιόφωνο της ζητάνε επίμονα το τραγούδι με τίτλο «κακομαθημένο» που ερμηνεύει ο Χρήστος Χολίδης.

Η Δούκισα παραδέχεται πως είναι δύσκολο κάποιος να την πλησιάσει αφού πάντα βάζει ένα τείχος το οποίο είναι δύσκολο κάποιος να σπάσει. Αυτό το τείχος βέβαια έριξε ο αγαπημένος της με την επιμονή του και την υπομονή του αφού είναι αρσενικό που ξέρει να φέρεται σε μια γυναίκα.

Αν και ο γάμος δεν είναι στα άμεσα σχέδιά της αν το νιώσει, θα το κάνει απρογραμμάτιστα «Μπορεί δηλαδή να πάρω τον καλό μου και να πάμε σ ‘ένα ερημονήσι» λέει χιουμοριστικά.

Τα αισθηματικά της μπορεί να πηγαίνουν καλά δε συνέβη όμως το ί��ιο και με τα επαγγελματικά της αφού παραδέχεται πως είναι τηλεοπτικά άστεγη:«Αυτή η περίοδος αναμονής είναι άβολη. Όλα αυτά που ζω είναι για μένα πρωτόγνωρα. Δεν έχει τύχει να χτυπήσω πόρτα ποτέ για να βρω δουλειά. Δεν θεωρώ όμως ότι είναι ντροπή και μπορεί αν ήξερα πως γίνεται να το έκανα» επισημαίνει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top