Ελεονώρα Μελέτη: σχολίασε on air την νυν σχέση του πρώην της!

«Το ξέρω σχεδόν πριν το μάθουν οι ίδιοι», είπε

Ελεονώρα Μελέτη: σχολίασε on air την νυν σχέση του πρώην της!

«Το ρεπορτάζ είναι εκ των έσω! Δεν το μαθαίνω από την εκπομπή μου. Το ξέρω σχεδόν πριν να το μάθουν και οι ίδιοι. Με τον Γιάννη μιλάμε σχεδόν καθημερινά, ξέρω τα πάντα για την προσωπική του ζωή και ξέρει τα πάντα για τη δική μου ζωή», είπε η Ελεονώρα Μελέτη και μίλησε για την νέα σχέση του πρώην της, μετά από βίντεο για τους έρωτες του καλοκαιριού που έδειξε η «Πρωινή Μελέτη».

Ακομπλεξάριστη όπως πάντα, η παρουσιάστρια δεν δίστασε να συμπεριλάβει τον Γιάννη Ολιζιέρσκυ και την Σήλια Δραγούνη στο θέμα της εκπομπής της για τα νέα ζευγάρια της showbiz. Μάλιστα, «κατσάδιασε» τους συνεργάτες της επειδή έγραψαν λάθος το επίθετο του πρώην της στη φάσα του ρεπορτάζ, αποκαλύπτοντας πως το κείμενο το έγραψε η ίδια!

«Το έχω πει και στον ίδιο, θα το πω και στην κάμερα. Εγώ για τον Γιάννη θέλω έναν έρωτα κεραυνοβόλο, ένα έρωτα που θα του ταράξει τα νερά, γιατί είναι ωραίο συναίσθημα», σχολίασε η Ελεονώρα και συνέχισε: «όταν είσαι 15 χρόνια φίλος με τον άλλο (σ.σ. ο Γιάννης Ολιζιέρσκυ και η Σήλια Δραγούνη είναι φίλοι από παλιά) δεν είναι ένας τέτοιος έρωτας, σαν αυτόν που χρειάζεσαι μετά από μια σχέση τριών χρόνων με προβλήματα, ένας έρωτας που θα σε ταράξει».

Παράλληλα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως όταν ήταν ζευγάρι με τον Γιάννη είχαν βγει αρκετές φορές με την σχεδιάστρια και τον τότε σύζυγό της!

«Θέλω να πω στον Γιάννη να είναι καλά. Και θέλω να είναι ερωτευμένος, να του σκάσει μια κεραμίδα μια μέρα. Και θέλω να του πω -γιατί έχω καιρό να του το πω- ότι τον αγαπάω πολύ», κατέληξε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top