«Πυρετός» στο Μονακό για τον πριγκιπικό γάμο

Προβάρουν το φιλί οι μελλόνυμφοι. Μάθετε τις λεπτομέρειες!

«Πυρετός» στο Μονακό για τον πριγκιπικό γάμο

Επί ποδός... γάμου βρίσκεται το Μονακό, καθώς απομένουν λίγα 24ωρα μέχρι την στιγμή που ο πρίγκιπας Αλβέρτος θα παντρευτεί την καλή του, Σαρλίν Γουίτστοκ. Οι προετοιμασίες για τους τριήμερους εορτασμούς συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, ενώ οι μελλόνυμφοι κάνουν πρόβα για το φιλί στο μπαλκόνι!

Την Παρασκευή, ο πρίγκιπας και η πρωταθλήτρια κολύμβησης θα παντρευτούν με πολιτικό γάμο που θα γίνει στην Αίθουσα του Θρόνου στο παλάτι του Μονακό και θα ακολουθήσει το φιλί στο μπαλκόνι.

Το Σάββατο θα γίνει η θρησκευτική τελετή, σε εκκλησάκι στην Αυλή του παλατιού που θα τελέσει ο αρχιεπίσκοπος του πριγκιπάτου. Μετά το μυστήριο, το ζευγάρι θα κατευθυνθεί με χλιδάτο αυτοκίνητο που σχεδιάστηκε ειδικά για την περίσταση προς την εκκλησία Sainte Dévote όπου η Σαρλίν θα λάβει την νυφική ανθοδέσμη, ενώ στη συνέχεια θα επιβιβαστούν σε λιμουζίνα και θα διασχίσουν τους δρόμους του Μονακό για να λάβουν τις ευχές των κατοίκων.

Και επειδή πριγκιπικός γάμος χωρίς χλιδή και γκλάμουρ δεν γίνεται, εκτός από συγγενείς και φίλους, στην θρησκευτική τελετή θα παραβρεθούν περίπου 3.500 προσκεκλημένοι! Φυσικά, ανάμεσά τους θα είναι και πολλοί «γαλαζοαίματοι», καθώς και πολλοί επώνυμοι όπως οι Karl Lagerfeld, Giorgio Armani, Richard Branson, Virginia McKenna και Philip Green.

Κι αν δεν σας φτάνουν αυτά, τότε να σας πούμε ότι για το γαμήλιο εμβατήριο θα χρησιμοποιηθούν τέσσερις χειροποίητες ασημένιες τρομπέτες που έχουν γίνει ειδική παραγγελία!

Ανάλογες... μέριμνες έχουν γίνει και για το δείπνο του γάμου, που θα είναι μια μείξη κουζινών από τα χεράκια του Γάλλου σεφ Alain Ducasse. Όλα τα λαχανικά θα είναι από το κτήμα βιολογικής καλλιέργειας του Αλβέρτου, «RocAgel», ενώ το γάλα που θα χρησιμοποιηθεί στα γλυκά θα προέρχεται από τις εννιά αγελάδες που ζουν σε αυτό. Όσο για θαλασσινά; Λέγεται πως θα καταφτάσουν από την ιδιαίτερη πατρίδα της Σαρλίν, την Νότια Αφρική και η σαμπάνια θα είναι «Perrier-Jouet».

Για να χαρούν και οι «κοινοί θνη��οί» με την χαρά του παλατιού θα γίνουν διάφορες εκδηλώσεις, με αποκορύφωμα το υπερθέαμα «Ήχος και Φως» στο λιμάνι, υπό την επίβλεψη του Ζαν Μισέλ Ζαρ. Το πάρτι ξεκινά από αύριο κιόλας, με κονσέρτο των «The Eagles», αλλά και κοκτέιλ για τους special καλεσμένους...

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τις γαμήλιες προετοιμασίες στο πριγκιπάτο

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top