Μάθετε όλο το παρασκήνιο του χωρισμού «βόμβα» Παπαρίζου-Μαυρίδη

Tι έκανε η Έλενα στο καμαρίνι του Αντώνη Ρέμου;

Μάθετε όλο το παρασκήνιο του χωρισμού «βόμβα» Παπαρίζου-Μαυρίδη

πρώτη ανάρτηση: 28-06-2011, 23:16

Σαν «βόμβα» έσκασε η είδηση του ξαφνικού χωρισμού της Έλενας Παπαρίζου και του Τόνι Μαυρίδη. Η τραγουδίστρια που είναι εδώ και περίπου 2,5 μήνες χωρισμένη από τον επί 12 χρόνια σύντροφο της, βρέθηκε την προηγούμενη Τρίτη στην Αθήνα για επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Με τον πρώην σύντροφο της δεν συναντήθηκαν ούτε λεπτό. Δίπλα της, ήταν «φύλακας άγγελος» η μητέρα της. Το Σάββατο το βράδυ, η Έλενα επισκέφτηκε τον πολύ καλό της φίλο Αντώνη Ρέμο.

Έκατσε πρώτο τραπέζι πίστα και όσοι την είδαν δεν κατάλαβαν ότι είχε χωρίσει 2,5 μήνες πριν. Όλη την ώρα χαμογελούσε και σιγοτραγουδούσε με τον τραγουδιστή.
Με το που τελείωσε το πρόγραμμά του, οι δυο τους βρέθηκαν στο καμαρίνι του και συζητούσαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Την Κυριακή πήρε το πρώτο αεροπλάνο και επέστρεψε στη Σουηδία. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star, η Έλενα Παπαρίζου εσκεμμένα θέλει να κρατηθεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωσότου νιώσει έτοιμη να μιλήσει γι΄αυτό τον χωρισμό.

Πλέον, το μόνο που μένει να χωρίσουν οι πρώην σύντροφοι είναι τα περιουσιακά τους στοιχεία. Άλλωστε, ο Τόνι, εκτός εκτός από σύντροφός της, ήταν και παραγωγός της. Οι δυο τους έχουν ήδη βάλει μπρος τις απαραίτητες διαδικασίες, ενώ η επαγγελματική τους σχέση έχει προς το παρόν παγώσει.

Ακίνητα στη Σουηδία, το σπίτι όπου έμεναν για χρόνια στη Γλυφάδα και ένα πολυτελές αμάξι που του είχε κάνει δώρο έχουν πλέον μπει για πώληση. Ο,τι τους ένωνε, ανήκει πλέον στο παρελθόν...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top