Σύζυγος Ν.Μακρόπουλου:«Ο Μακρόπουλος απειλεί εμένα και τη μητέρα μου»

Με αγωγές και ασφαλιστικά μέτρα λύνουν τις διαφορές τους!

Όλο και χειρότερη γίνεται η σχέση του Νίκου Μακρόπουλου και της πρώην πλέον συζύγου του, ύστερα από τον ισχυρισμό της κυρίας Μακρόπουλου πως ο άντρας της διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με την τραγουδίστρια Γιούλη Τάσου.


Η σύζυγος του τραγουδιστή ζητάει διατροφή 3.770 ευρώ, ποσό που όπως ι��χυρίστηκε ο αδερφός του τραγουδιστή ο Νίκος Μακρόπουλος δε διαθέτει αφού το ποσό που βγάζει το μήνα αγγίζει τα 2.000 ευρώ!


Αντίθετη άποψη έχει η δικηγόρος της πρώην συζύγου του, η οποία ανέφερε πως το επίπεδο της ζωής του ζευγαριού ήταν πολύ υψηλότερο από το ποσό που ζητά η πελάτισσά της.


Να σας υπενθυμίσουμε πως η πρώην σύζυγος του τραγουδιστή έχει καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα κατά του ιδίου αφού όπως ισχυρίστηκε σε κάθε τους συνάντηση απειλούσε τόσο εκείνη όσο και τη μητέρα της.Η ίδια ανέφερε πως ο τραγουδιστής ήταν υβριστικός απέναντί της ενώ στην τελευταία τους συνάντηση απείλησε και τη μητέρα της.


Η πρώην του τραγουδιστή, έχει πάρει φόρα και εκ��ός των άλλων ζητά και τη συντηρητική κατάσχεση της περιουσίας του τραγουδιστή.Το ζευγάρι θα συναντηθεί ξανά στις δικαστικές αίθουσες για την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων της περιουσίας του τραγουδιστή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top