Penelope Cruz - Havier Bardem: σε μια σπάνια κοιν�� δημόσια εμφάνιση

Απέκτησαν τα δικά τους αστέρια στο «Walk of Fame»

Penelope Cruz - Havier Bardem: σε μια σπάνια κοινή δημόσια εμφάνιση
Penelope Cruz και ο Havier Bardem κρατάνε ως επτασφράγιστο μυστικό την προσωπική τους ζωή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Οι μόνες κοινές τους φωτογραφίες είναι οι παπαρατσίστικες, αφού το ζευγάρι συνειδητά επιλέγει να μην εκθέτει τις ιδιωτικές του στιγμές στα μέσα.
Αυτή η φορά όμως ήταν διαφορετική. Οι δυο Ισπανοί ηθοποιοί, έβαλαν τα καλά τους και έδωσαν το παρόν σε εκδήλωση στη Μαδρίτη για τα αποκαλυπτήρια του δικού τους αστεριού στην αντίστοιχη ισπανική «Λεωφόρο της Δόξας» ή αλλιώς «La Calle De Las Estrellas».

Το ζευγάρι που διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του εμφανώς ευτυχισμένο απόλαυσε την τελετή, παρέα με τον μεγάλο σκηνοθέτη και καλό τους φίλο Pedro Almodovar.
Η Penelope παρά το ότι έχει γεννήσει εδώ και μερικούς μήνες, εμφανίστηκε με εκπληκτική σιλουέτα, φορώντας ένα στενό πορτοκαλοκόκκινο φόρεμα που συνδύασε με εντυπωσιακές γόβες Christian Louboutin.

Από δίπλα τους απουσίαζε ο γιος τους Leo που ήρθε στη ζωή πριν από λίγους μήνες και έτσι οι γονείς του αποφάσισαν να μην τον ταλαιπωρήσουν.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top