Ο.Μεταξάς: «Το κίνημα των Αγανακτισμένων δεν έχει νόημα»

«Δεν έχω νιώσει την οικονομική κρίση όπως και πολλοί άλλοι»

Ο Όθωνας Μεταξάς μίλησε για το κίνημα των Αγανακτισμένων που μας έχει απασχολήσει όλους τον τελευταίο μήνα. Κατά την άποψή του ηθοποιού αυτό το κίνημα δεν έχει κανένα νόημα. Θα είχε μόνο αν αν υπήρχε κάποια πρόταση με κάποιο σκοπό, όπως είπε ο ηθοποιός στην εκπομπή «Life».

Αν ήταν βουλευτής όπως ανέφερε θα ψήφιζε το Μεσοπρόθεσμο όχι επειδή συμφωνεί απόλυτα με αυτό αλλά επειδή είναι μονόδρομος: «θα γονατίσουν άνθρωποι που δε φταίνε. Πάντα ανάμεσα σε δύο άσχημα πράγματα επιλέγεις αυτό που είναι το μη χείρον» επισήμανε και αντέστρεψε την ερώτηση στην παρουσιάστρια της εκπομπής: «εσύ θέλεις αύριο να μην έχεις ούτε ένα ευρώ, θέλεις να απολυθείς;»

Ο Όθωνας παραδέχτηκε πως δεν τον έχει επηρεάσει η οικονομική κρίση όπως και πολλούς άλλους ανθρώπους.Ο ίδιος ανέφερε πως δεν έχει αλλάξει κάτι στη ζωή του τα δύο τελευταία χρόνια. Ούτε και περικοπές έχει κάνει από πουθενά, αφού ποτέ δεν ήταν άνθρωπος που έκανε ακραία πράγματα. «Ήμουν πάντα ολιγαρκής» τόνισε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top