Με... ιδρωμένο τενίστα ο William και η Catherine

Ματς του Wimbledon παρακολούθησε το πριγκιπικό ζεύγος

Με... ιδρωμένο τενίστα ο William και η Catherine

Αγώνα τένις στο φημισμένο τουρνουά του Wimbledon παρακολούθησαν ο William και η Catherine, λίγο πριν αναχωρήσουν για την πρώτη κοινή τους περιοδεία, σε Καναδά και ΗΠΑ. Μάλιστα, δεν παρέλειψαν να κάνουν μια βόλτα και από τα... αποδυτήρια!

Ο πρίγκιπας και η καλή του κατέφτασαν στο γήπεδο εν χορ��αίς και οργάνοις, ενώ κάθισαν στις πρώτες θέσεις για να δουν τον αγώνα μεταξύ του Βρετανού Andy Murray και του Γάλλου Richard Gasquet, που έληξε υπέρ του πρώτου.

Η δούκισσα του Cambridge ντύθηκε ασορτί με το άθλημα, καθώς επέλεξε ένα λιτό λευκό φόρεμα και δεν σταμάτησε να χαμογελάει και να συνομιλεί με τον καλό της.

«Αν ήξερα ότι θα έρχονταν, θα είχα ξυριστεί», δήλωσε χαριτολογώντας ο Murray, που δέχθηκε τα συγχαρητήρια του πριγκιπικού ζεύγους για την νίκη του. «Τους είπα ότι είμαι λίγο ιδρωμένος», συνέχισε ο Murray και αποκάλυψε ότι πέρυσι τους είχαν ειδοποιήσει για την ημέρα που θα πήγαινε στο γήπεδο η βασίλισσα Ελισάβετ.

Μετά την συνάντηση με τον Βρετανό τενίστα, William και Catherine επέστρεψαν στις θέσεις τους, για να απολαύσουν την Venus Williams και τον Rafael Nadal εν ώρα δράσης.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο του πριγκιπικού ζεύγους στο Wimbledon

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top