Madonna: ρομαντικές βόλτες στο Παρίσι με τον «γιο» της!

Τα ξαναβρήκε με τον κατά 28 χρόνια μικρότερο σύντροφο της

Madonna: ρομαντικές βόλτες στο Παρίσι με τον «γιο» της!
Φαίνεται πως δεν άντεξαν για πολύ ο ένας μακριά από τον άλλον. Ο λόγος για την Madonna και τον Brahim Zaibat, με τον οποίο χώρισαν τον Μάιο έπειτα από εννέα μήνες σχέσης.

Η 52χρονη τραγουδίστρια και ο 24χρονος χορευτής της hip hop, αποφάσισαν πριν από περίπου δυο μήνες, να τραβήξουν χωριστούς δρόμους εξαιτίας θρησκευτικών διαφορών. Εκείνος είναι Μουσουλμάνος και εκείνη έχει ασπαστεί εδώ και χρόνια την Καμπάλα.

Μάλλον όμως ο έρωτας τους ήταν πολύ πιο δυνατός, αφού οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους δίνουν και παίρνουν το τελευταίο διάστημα, αποδεικνύοντας ότι οι δυο τους είναι και πάλι «μαζί».

Την πρώτη φορά οι παπαράτσι τσάκωσαν τη βασίλισσα της ποπ να συνοδεύει τον Brahim σε ένα night club των Παρισίων, στο οποίο ο 24χρονος χορευτής είχε το ρόλο deejay.Πολλοί μάλιστα τους είδαν να φιλιούνται στο πίσω μέρος του club, ενώ αργότερα επέστρεψαν στο ξενοδοχείο τους χεράκι χεράκι.

Λίγες μέρες αργότερα, οι δ��ο τους εθεάθησαν στο Λονδίνο αυτή τη φορά, να βγαίνουν από το Ritz Hotel και πάλι χεράκι χεράκι. Ντυμένη στα μαύρα, εμφανώς ήρεμη, χαρούμενη και ευτυχισμένη, η 52χρονη Madonna έδειχνε να απολαμβάνει τη συντροφιά του 24χρονου Brahim, ο οποίος ήταν αρκετά περιποιητικός μαζί της.
Γεγονός είναι πάντως, πως η Madonna δεν έκρυψε ποτέ την «αδυναμία» της στους χορευτές και πόσο μάλλον στους μικρότερους άντρες…!

Κάντε κλικ στο video και δείτε τις δυο κοινές δημόσιες εμφανίσεις του επανασυνδεδεμένου ζευγαριού σε Παρίσι και Λονδίνο…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top