Κρατερός Κατσούλης: «Είναι πολύ περίεργο που θα γίνω μπαμπάς»

Τι λόγια λέει στην αγέννητη κόρη του;

Κρατερός Κατσούλης: «Είναι πολύ περίεργο που θα γίνω μπαμπάς»
Δυο μήνες περίπου πριν αντικρίσει τον καρπό του έρωτα του με την Κατερίνα Καραβάτου, ο Κρατερός Κατσούλης δηλώνει έτοιμος να γίνει μπαμπάς, αν ��αι όπως λέει «είναι πολύ περίεργο».

Καλεσμένος στην εκπομπή «10 με 1 μαζί», ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι «υπάρχει μόνιμα η αίσθηση της χαράς. Μιας σχεδόν θριαμβευτικής και συγκινητικής χαράς. Αλλά υπάρχουνε και στιγμές αγωνίας, φόβου, τρόμου, και ανασφάλειας».

Η σύντροφος του Κατερίνα Καραβάτου, διανύει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Πως συμπεριφέρεται όμως ως εγκυμονούσα; «δεν με “τρέχει”. Είναι ήρεμα. Τρέχω από μόνος μου, από πριν. Μου έρχεται φυσικά και έχω την τάση να είμαι πολύ περιποιητικός και προσεκτικός».

Ήδη το ζευγάρι έχει αρχίσει και ετοιμάζει τα βασικά για το δωμάτιο της κόρης του, ωστόσο αυτό που τους νοιάζει και τους δυο είναι «όλα να είναι ήρεμα, ήσυχα, και να πηγαίνουνε με το ρυθμό τους».

Αγαπημένη του συνήθεια; να μιλά με την κόρη του! Πως; έχει επινοήσει διάφορους τρόπους επικοινωνίας, τους οποίους δεν αποκάλυψε γιατί είναι πολύ προσωπικοί όπως είπε. Ωστόσο μαρτύρησε το τι ακριβώς της λέει: «μιλάω συνέχεια στη μικρή.Της εξηγώ ότι αυτός ο κόσμος δεν ήταν η πρόθεση να είναι έτσι, και έγινε έτσι, αλλά τα πράγματα μπορεί ν΄αλλάξουνε, ότι είναι σημαντικό να υπάρχει αγάπη στη ζωή μας και ελπίδα, φως, της λέω να μεγαλώνει γερά και δυνατά, να γίνει καλός άνθρωπος, και να έχει όλα τα ταλέντα του κόσμου».

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη του…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top