Τσιμτσιλή-Σοφός: Η διακοπή ρεύματος,τα τσάμικα και το πιάνο στον γάμο!

Τί δώρο της έκανε η Ολυμπία Χοψονίδου;

Τσιμτσιλή-Σοφός: Η διακοπή ρεύματος,τα τσάμικα και το πιάνο στον γάμο!

Όλα τα dessous του γάμου της με τον Θέμη Σοφό αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή της το μεσημέρι της Δευτέρας. «Ζουμερά», «πικάντικα» και πολύ μα πάρα πολύ ενδιαφέροντα.

Οι ειδήσεις άρχισαν να «βγαίνουν» από πολύ νωρίς σε αυτόν τον γάμο. Και συγκεκριμένα, από την στιγμή που η νύφη έφθασε στην νυφική σουίτα του κτήματος Νάσιουτζικ για να ετοιμαστεί. Με το που μπήκε στο δωμάτιό της, η Σταματίνα, έκπληκτη βρήκε το δώρο που της είχε αφήσει η Ολυμπία Χοψονίδου, η οποία παντρεύτηκε μία μέρα πριν στον ίδιο χώρο και πέρασε την πρώτη νύχτα του γάμου της με τον Βασίλη Σπανούλη, στην ίδια νυφική σουίτα που έμεινε 24 ώρες μετά, η Σταματίνα με τον Θέμη.

«Φθάνω στην νυφική σουίτα του κτήματος όπου θα ετοιμαζόμουνα. Βλέπω μια χαρτοπετσέτα με το σήμα του χώρου επάνω και μαζί ένα cd με τραγούδια του γάμου. Ηταν ένα σημείωμα της Ολυμπίας Χοψονίδου, που είχε περάσει εκεί το προηγούμενο βράδυ με τον σύζυγό της Βασίλη Σπανούλη. Μου έγραφε λοιπόν: Σου αφήνω αυτό το cd με τραγούδια του γάμου γιατί είμαι σίγουρη ότι θα σου χρειαστεί. Τα τρυφερά λόγια της και τις ευχές της τα θεώρησα τόσο καλό οιωνό που ήμουνα σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά», είπε η Σταματίνα, η οποία αμέσως μετά αποκάλυψε ότι μετά το μυστήριο και στην στιγμή που το ζευγάρι κατευθυνόταν προς τον χώρο της δεξίωσης, έγινε (!!!) διακοπή ρεύματος! Το κτήμα βέβαια διέθετε γεννήτρια, αλλά ο κεντρικός προβολέας που επρόκειτο να χρησιμοποιηθεί δεν λειτουργούσε. Ούτε όμως αυτό τους πτόησε. Σαν να μην τρέχει απολύτως τίποτα και μέσα στο μαύρο σκοτάδι, το ζευγάρι έφθασε στον χώρο της δεξίωσης, όπου απλά λίγη ώρα αργότερα το ρεύμα… επανήλθε!

Ο γαμπρός «έκλεψε την παράσταση» με το τσάμικο που χόρεψε με συγγενικά του πρόσωπα στο τραπέζι του γάμου, όμως, η πιο συγκινητική στιγμή της βραδιάς ήταν όταν έπαιξε πιάνο και μάλιστα παρουσίασε το κομμάτι που συνέθεσε ειδικά για την γυναίκα της ζωής του με τίτλο «Η ζωή μου». Στο πλάϊ του, η Σταματίνα έλαμπε από ευτυχία, ενώ παρά το γεγονός ότι γύρω από τον Θέμη και την Σταματίνα βρίσκονταν περίπου 400 άτομα, το μόνο που ακουγόταν ήταν η μουσική σύνθεση προς τιμήν των νεονύμφων.

Διάστρεμμα στο πόδι έχει η Αγγελική Νικολούλη, αλλά ο χορός πήγε «σύννεφο»! Και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, όμως, ήταν από εκείνους που λίγο κάθισαν στο τραπέζι τους. Ολοι οι προσκεκλημέν��ι ευχήθηκαν βίον ανθόσπαρτον στο ζεύγος και καλούς απογόνους.

Δείτε τα παρασκήνια του γάμου του ζευγαριού, όπως μεταδόθηκαν από το Πολύ Μπλα Μπλα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top