Harry: «Σχέση με την Pippa; Οχι ευχαριστώ δεν θα πάρω!»

Καλά μην ορκίζεσαι κιόλας...

Harry: «Σχέση με την Pippa; Οχι ευχαριστώ δεν θα πάρω!»

«Δεν έχω καμία σχέση με την Pippa και ούτε σκοπεύω να… συνάψω», δήλωσε κατηγορηματικά ο πρίγκιπας Harry.

Απαντώντας σε ερώτηση των δημοσιογράφων για την φημολογούμενη σχέση του με την αδελφή της, ο Harry είπε χαρακτηριστικά: «Είμαι 100% μόνος και μόνος θα παραμείνω. Δεν έχω την παραμικρή σχέση με την Pippa. Το μόνο που θέλω φέτος είναι να ξεκουραστώ και να κάνω διακοπές. Τίποτε άλλο».

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Harry να συνομιλεί με ξανθιά αγν��στων λοιπών στοιχείων σε φεστιβάλ ροκ μουσικής έξω από το Λονδίνο και όπως είπαν όλοι όσοι τον είδαν είναι βέβαιο ότι αυτό το διάστημα είναι μόνος. Άλλωστε, αποτελεί κοινό μυστικό ότι χώρισε πρόσφατα από την Chelsea Davy. Η τελευταία τους κοινή εμφάνιση έγινε στον γάμο του William με την Kate Middleton. Από εκείνη την στιγμή και μετά, το ζευγάρι δεν είναι πλέον μαζί.

Καλά, τώρα, μεταξύ μας… όχι πως το δένουμε και «κόμπο» αυτό που λέει ο Harry. Κι εσύ πρίγκιψ, μην παίρνεις και όρκο ότι δεν πρόκειται να συνάψεις σχέση με την Pippa γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται… Άλλωστε, Harry και Pippa είναι γνωστό ότι ανταλλάσσουν μέχρι και χαϊδευτικά επίθετα ο ένας με τον άλλο…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top