Η Ελένη από την Νάξο μιλάει για την... Σακίρα

Τί είπε η παρουσιάστρια για την... τραγουδίστρια;

Η Ελένη από την Νάξο μιλάει για την... Σακίρα

Δεν διαβάστε λάθος τίτλο, πολύ σωστά διαβάσατε. Η Ελένη Μενεγάκη από την Νάξο όπου βρισκόταν όλη την εβδομάδα που μας πέρασε, μίλησε για την… Σακίρα.

Η κάμερα του Star και ο Νίκος Τσιλιπουνιδάκης ταξίδεψαν στο νησί της Νάξου για να δουν από κοντά την Ελένη και να καταγράψουν backstage από τον Καφέ με την Ελένη. Με το που η Ελένη είδε το τηλεοπτικό συνεργείο, ρώτησε έκπληκτη τον ρεπόρτερ: «Τί; Αφήσατε την Μύκονο; Αφήσατε την Σακίρα για να έλθετε στην Νάξο; Ε, όχι!»

Όταν ο δημοσιογράφος της έκανε κ��μπλιμέντο για την εξωτερική της εμφάνιση, λέγοντάς της ότι όχι μόνο είναι πιο όμορφη από κοντά, αλλά και ότι είναι πιο όμορφη ακόμη και από την Σακίρα, η Ελένη απάντησε: «Ναι, αλλά δεν είδα να τα λες στην Σακίρα αυτά…»

Τί να της πεί δηλαδή; Ότι η Ελένη είναι πιο όμορφη από την Σακίρα; Οκ, να το πούμε κι αυτό…στην Σακίρα εννοείται. Πάντως, το κοραλί φόρεμα της Ελένης, τα μεγάλα σκουλαρίκια, σε συνδυασμό με το εντυπωσιακό της μαύρισμα ήταν όλα τα λεφτά. Τώρα, ποια Σακίρα και ποια άλλη τραγουδίστρια Ελένη μου... Συγκρίνεται καμία με μια... βασίλισσα;

Πάντως η Ελένη και μπάνια έκανε στην Νάξο και πολύ έφαγε και μια χαρά πέρασε. Στο εάν είναι πιο όμορφη από την Σακίρα θα τα «χαλάσουμε» τώρα;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top