Γιατί η Σταματίνα δεν άφησε τον Θέμη Σοφό να κάνει bachelor;

Το αποκάλυψε η ίδια!

Γιατί η Σταματίνα δεν άφησε τον Θέμη Σοφό να κάνει bachelor;

Από το κτήμα Νάσιουτζικ και με το… πιστολάκι στα μαλλιά μίλησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία σε λίγη ώρα παντρεύεται τον Θέμη Σοφό στο κτήμα Νάσιουτζικ.

Με μία γλυκιά αγωνία, όπως την χαρακτήρισε, αλλά και πολύ χαρούμενη, η Σταματίνα μίλησε για τον γάμο της, αλλά και τα... έθιμα σε σχέση με το μυστήριο, που μάλλον στην περίπτωσή της δεν τηρήθηκαν και πάρα πολύ. Για την ακρίβεια, η ίδια και ο Θέμης Σοφός δεν τήρησαν σχεδόν τίποτα από όσα προβλέπει η παράδοση και δη την τελευταία νύχτα πριν από το μυστήριο, καθώς κοιμήθηκαν μαζί κανονικά και όχι χώρια. Γιατί η Σταματίνα δεν άφησε τον αγαπημένο της να κάνει bachelor μεσοπέλαγα και με σκάφος, όπως αρχικά σχεδίαζε εκείνος; «Γιατί υπάρχουν... σκυλόψαρα, γοργόνες και σειρήνες», απάντησε με νόημα η Σταματίνα, σε ερώτηση του πάνελ της εκπομπής TV Weekend.

Η παρουσιάστρια μίλησε για την πιο σημ��ντική στιγμή της ζωής της λέγοντας ότι δεν το έχει συνειδητοποιήσει ακόμη πως παντρεύεται. Παρ’όλα αυτά, δεν συζητάει καν το ενδεχόμενο να πατήσει το πόδι του γαμπρού. «Ούτε για αστείο. Είναι ο άντρας μου. Ο άνθρωπος που με έχει κάνει ευτυχισμένη και είναι τόσο καλό παιδί. Κι εγώ θα του πατήσω το πόδι; Δεν το συζητάω καν», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Είμαι ευτυχισμένη και θέλω απλά να το απολαύσω, όπως θέλω να το απολαύσουν και όλοι όσοι βρεθούν δίπλα μας», κατέληξε η παρουσιάστρια, με την ευχή των πρώην συνεργατών για ευτυχία και καλούς απογόνους!

Δείτε ένα απόσπασμα από την δήλωσή της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top