Τι είπε για την ηλικία της η Ναταλία Γερμανού;

Ο εκνευρισμός της παρουσιάστριας και οι μπηχτές...

Τι είπε για την ηλικία της η Ναταλία Γερμανού;

Τα γενέθλια της είχε την Τετάρτη η Ναταλία Γερμανού και οι συντελεστές της εκπομπής «Μες την Καλή Χαρά» της ετοίμασαν σήμερα μια έκπληξη.


Την ώρα που η ίδια καλημέριζε το κοινό, έφεραν στο στούντιο τούρτα με την φωτογραφία της και της ευχήθηκαν τραγουδώντας το «Happy Birthday».


Η Ναταλία βέβαια, όση ώρα η παρέα της τραγουδούσε, κοιτούσε τα… κεράκια! 6 κεράκια σε σχήμα ερωτηματικού της άναψαν οι αγαπημένοι της φίλοι και μαζί με αυτό της «άναψαν» φωτιές!


«Ε, καλά ρε παιδιά μπορούσατε να βάλετε και κανένα ακόμα… Πάντως και όλα τα κεράκια να βάζατε (εννοούσε όσα χρειάζονται για να συμπληρώσει την ηλικία της), η τούρτα τα χωρούσε, είναι μεγάλη», είπε χαριτολογώντας.


Και πάνω που σκεφτήκαμε ότι μπορεί να είναι τόσο large που θα πει «είμαι 46» δεν το έκανε. Αντιθέτως, πέταξε τις σπόντες της λέγοντας: « Ούτε η Ζωζώ Σαπουντζάκη τόσα ερωτηματικά. Εγώ και η συμμαθήτρια μου η Ζωζώ Σαπουντζάκη σας ευχαριστούμε πολύ».


Πάντως, ο φίλος της Παύλος, της ευχήθηκε στα γενέθλιά της κάτι που δεν θέλησε να αποκαλύψει στον αέρα, αλλά που έκλεινε με την φράση «Σιγά μην κάτσεις να σκάσεις»…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top