Παπουτσάκη: «δεν είναι απαραίτητο να παντρευτείς για να κάνεις παιδί»

Τι λέει για τον σύντροφό της και τον γάμο;

Παπουτσάκη: «δεν είναι απαραίτητο να παντρευτείς για να κάνεις παιδί»

«Ποτέ δεν ονειρεύτηκα τον γάμο», λέει η Κατερίνα Παπουτσάκη και τονίζει πως για να γίνει κανείς γονιός δεν χρειάζεται να παντρευτεί. Επίσης, η ηθοποιός δεν κρύβει πως οι διαστάσεις που πήρε η προσωπική της ζωή την ενοχλούσαν, ενώ πλέον μιλά ανοικτά για την σχέση της με τον Ορέστη Τζιόβα.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό «People», η Κατερίνα ξεκαθαρίζει πως δεν είναι υπέρ του γάμου. «Με ενδιαφέρει η συντροφικότητα στην ουσία και όχι στους τύπους», προσθέτει και συνεχίζει: «δεν ονειρεύτηκα ποτέ το νυφικό μου... Ούτε όμως ως μικρό κοριτσάκι δεν είχα το όνειρο του να φορέσω νυφικό και να πάω στην εκκλησία για να παντρευτώ».

«Δεν είναι απαραίτητο να παντρευτείς για να κάνεις παιδί. Από την στιγμή που το παιδί θα έχει δύο γονείς, έναν πατέρα και μια μάνα, δεν βρίσκω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα», αναφέρει η ηθοποιός.

Αν και στην αρχή την ενοχλούσε το ότι η προσωπική της ζωή πήρε διαστάσεις, πλέον, μιλά ανοικτά για την σχέση της με τον Ορέστη Τζιόβα. «Δεν έχω να κρύψω κάτι, αλλά ούτε θέλω να μιλάω γι’ αυτό που ζω. Τα θέματα της προσωπικής μου ζωής είχαν πάρει διαστάσεις στ παρελθόν και αυτό με ενοχλούσε. Κάπως έπρεπε να σταματήσει και, για να σταματήσει, έπρεπε να το κόψω μαχαίρι», συμπληρώνει.

Τέλος, η Κατερίνα παραδέχεται πως φοβάται την μοναξιά, ότι δεν της έχει λείψει η τηλεόραση και πως δεν θα έπαιρνε μέρος όπως άλλοι συνάδελφοί της σε σόου όπως το «Just The 2 Of Us» και το «Dancing With The Stars».

Δείτε την Κατερίνα να τραγουδά στη σκηνή του «X Factor»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top