Βαλάντωσε on air η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Τι την έκανε να κλάψει τόσο, που... ξεφάβτηκε;

Βαλάντωσε on air η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Πολύ κλάμα έπεσε την Παρασκευή στην τηλεόραση!!! Μετά την Φαίη Σκορδά που αποχαιρέτησε με λυγμούς το κοινό, το μεσημέρι ήταν η σειρά της Σταματίνας Τσιμτσιλή να βαλαντώσει! Παντρεύεται η κοπέλα βλέπετε και... δεν κρατήθηκε!

Στο τέλος του «Μπλα Μπλα», οι συνεργάτες της παρουσιάστριας είχαν ετοιμάσει ένα βίντεο για εκείνη και τον Θέμη Σοφό, θέλοντας να της ευχηθούν «η ώρα η καλή» για τον αυριανό γάμο.

Όσο βλέπαμε την Σταματίνα σε διπλό παράθυρο με το βίντεο... κορόμηλο το δάκρυ! Κρατήθηκε στην αρχή η μελαχρινή, αλλά πόσο να αντέξει πια; Το στόμα άρχισε να ζαρώνει, τα μάτια να ανοιγοκλείνουν, το κεφάλι να γέρνει και... μπου χου χου χου το κλάμα! Oύτε να είχαν συνεννοηθεί οι δύο φιλενάδες, Φαίη και Σταματίνα, να δακρύσουν την ίδια μέρα και με 2 ώρες διαφορά η μία από την άλλη...

Καλέ έτρεξε η μάσκαρα στο μάγουλο σου λέω! Τι να σου κάνει το χαρτομάντηλο που πήρε ανά χείρας η Σταματίνα; Το δάκρυ δεν έλεγε να σταματήσει, όπως και οι ευχαριστίες της στους συνεργάτες της για το ρομαντικό βίντεο.

«Κλείνει ένας κύκλος, όπως και να το κάνουμε. Μπορεί να ζούμε σαν παντρεμένοι, στο ίδιο σπίτι εδώ και ένα χρόνο, όμως, ένας κύκλος κλείνει», είπε η παρουσιάστρια και ζήτησε από το πάνελ να πει στον κόσμο πόσο καλός και ρομαντικός είναι ο Θέμης Σοφός, σε αντίθεση με τον αυστηρό δικηγόρο που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στην TV κατά καιρούς.

Φαντάσου δηλαδή αύριο τι δάκρυ πέσει, που η Σταματίνα με τον Θέμη θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top