Μαγγίρα: «η υπερέκθεση με τη Μανωλίδου με κούρασε»

«Καλές - κακές, οι σχέσεις με τον πρώην αυτές είναι»

Μαγγίρα: «η υπερέκθεση με τη Μανωλίδου με κούρασε»

Η Ματθίλδη Μαγγίρα μίλησε στην εκπομπή Super Star και ήταν χείμαρρος. Και τι δεν είχε αυτή η συνέντευξη: τον πρώην άντρα της, την Ευγενία Μανωλίδου και τον Ματέο Παντζόπουλο. Τώρα τι σχέση μπορεί να έχουν όλοι αυτοί μεταξύ τους θα το καταλάβετε στη συνέχεια.

Όπως εξομολογήθηκε η ίδια δεν ήθελε να γίνει γνωστός ο χωρισμός της πράγμα δύσκολο αφού κάποιοι βρήκαν τις αγωγές που είχε ανταλλάξει με τον πρώην άντρα της.«είναι οριστικός ο χωρισμός μου. Καλές ή κακές οι σχέσεις με τον πρώην άντρα μου, δεν έχει σημασία. Προϋπήρχε κάτι, υπήρχε μία πορεία και ο κύκλος έκλεισε» ξεκαθάρισε η Ματθίλδη.

Ο λόγος που εκείνη έμεινε μακριά από τα φώτα ήταν γιατί όπως τόνισε όλοι πρέπει να κάνουμε ένα διάλειμμα. Άλλωστε η υπερέκθεση της κόντρας της με τη Μανωλίδου κάθε άλλο παρά καλό της έκανε. Η ηθοποιός λίγο αργότερα παραδέχτηκε πως κάποιοι σταρς θα πρέπει να αποχωρίσουν.Ποια εννοούσε άραγε; Ο νοών… νοείτω!

Μέσα στα επαγγελματικά της σχέδια είναι να ανοίξει ένα ξενοδοχείο. Σ ‘αυτό όπως είπε θα τη βοηθήσει ο φίλος της ο Ματέο. Ναι στο γνωστό Ματέο αναφέρεται, το σύντροφο της Ελένης. Τους δένει βλέπετε μία φιλία χρόνων!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top