Aγγέλου: Η σχέση μου με τον Καπουτζίδη είχε σκαμπανεβάσματα

Αποκάλυψη-Σοκ από τον γνωστό ηθοποιό

Aγγέλου: Η σχέση μου με τον Καπουτζίδη είχε  σκαμπανεβάσματα

Ο Αργύρης Αγγέλου τώρα που τελείωσε το «Dancing With The Stars»μίλησε στο περιοδικό "People" για όλα όσα συνέβησαν στον ημιτελικό.Όπως σας είχαμε ενημερωσει μέσα από το Star.gr η παρτενέρ του στο χορευτικό Έμιλυ, τον πήρε τηλέφωνο και του ανακοίνωσε πως παραιτείται.Βέβαια όπως λέει μετα από λίγες ώρες άλλαξε γνώμη και όλα κύλησαν καλα.

Ο ηθοποιός ανέφερε πως το θέμα πήρε μεγαλύτερη έκταση απ'όση έπρεπε και όλο αυτό που ακολούθησε δεν είχε καμία σχέση με την πραγματικότητα" δεν αγχώθηκα καθόλου" επισημαίνει.

O ίδιος μίλησε και για το ρόλο του στο «Παρα Πέντε» που τον έκανε γνωστό στο ευρύ κοινό. Κατά την άποψή του ο ρόλος αυτός δεν ήταν κάτι παραπάνω από μία καλή ευκαιρία στο χώρο της τηλεόρασης. «Ε, δεν ήταν και ο Άμλετ» επισημαίνει.

Όχι μη σας πάει το μυαλό πως οι σχέσεις του με το Γιώργο Καπουτζίδη δεν είναι καλές. Εξαλλου οι δυό τους γνωρίζονται χρόνια και ξέρει καλά ο ένας τον άλλο. Βέβαια ο ηθοποιός δεν κρύβει πως η σχέση τους πέρασε από διάφορες φάσεις μέσα από τις οποίες όμως έγινε πιο σημαντική!

Όπως αναφέρει παρακάτω στη συνέντευξή του, ο χώρος της υποκριτικής για κείνον όχι μόνο δε χαρακτηρίζεται από πισώπλατες μαχαιριές και «βρωμιά» όπως λένε μερικοί αλλά αντίθετα είναι μία πεντακάθαρη δουλειά. «Πισώπλατες μαχαιριές δέχεσαι μόνο εάν τις προκαλείς αν νιώθεις πως είσαι κάποιος» τόνισε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top