Σε σκάνδαλο παράνομου πόκερ αστέρια του Hollywood!

Κατηγορούνται Maguire, Damon, Afleck και DiCaprio

Σε σκάνδαλο παράνομου πόκερ αστέρια του Hollywood!

Πρώτη ανάρτηση: 23/06/2011 23.00

Σάλος στο Hollywood: μεγάλα ονόματα του παγκόσμιου κινηματογράφου φέρονται ως εμπλεκόμενα σε παράνομα παιχνίδια πόκερ και ετοιμάζονται να βρεθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης! Σύμφωνα με όσα γράφονται, μέχρι και ένα εκατομμύριο δολάρια τον μήνα έπαιζαν οι Tobey Maguire, Matt Damon, Ben Afleck και Leonardo DiCaprio!

Η υπόθεση ήρθε στο φως μετά από αγωγή που έκανε ο Howard M. Ehrenberg, σύμφωνα με την οποία τα εν λόγω παιχνίδια, γίνονταν σε ιδιωτικές λέσχες σε χλιδάτα ξενοδοχεία και για να λάβει κάποιος μέρος έπρεπε να έχει πρόσκληση. «Ένα τακτικό τραπέζι παικτών αποτελείται από πλούσιους σελέμπριτι, δικηγόρους, και επιχειρηματίες», αναφέρει η μήνυση.

Οι VIP χαρτοπαίκτες πόνταραν μέχρι και ένα εκατομμύριο τον μήνα τα τελευταία τρία χρόνια και, μάλιστα, ο κ. Ehrenberg ζητά από τον κινηματογραφικό «Spiderman», Tobey Maguire, τις 310.000 δολάρια που είχε κερδίσει από τον ίδιο την περίοδο 2006 - 2009!

Στο παράνομο πόκερ φαίνεται πως συμμετείχαν επίσης οι Matt Damon, Ben Afleck και Leonardo DiCaprio, ωστόσο, ο Ehrenberg δεν έχει αναφέρει τα ονόματά τους στην αγωγή του.

Ο νόμος της Καλιφόρνια ορίζει πως ουδείς μπορεί να κινηθεί νομικά και να ζητήσει πίσω τα χρήματα που προέρχονται από παράνομες δραστηριότητες.

Ωστόσο, ο οποιοσδήποτε μπορεί να «κυνηγήσει» τους celebrities με την κατηγορία της συμμετοχής σε παράνομα τυχερά παιχνίδια, που επισύρει ποινή φυλάκισης έως 6 μήνες και πρόστιμο 1.000 δολαρίων για κάθε παιχνίδι!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top