Εξομολόγηση - σοκ: «ήμουν 40 κιλά και με θεωρούσα χοντρή»!

Τι αποκαλύπτει Ελληνίδα ηθοποιός για την ανορεξία

Εξομολόγηση - σοκ: «ήμουν 40 κιλά και με θεωρούσα χοντρή»!

Τον εφιάλτη της νευρικής ανορεξίας που έζησε περιγράφει σε συνέντευξή της η ηθοποιός Φαίη Ζαφειράκου. «Ήμουν 40 κιλά και με θεωρούσα χοντρή» λέει μεταξύ άλλων, ενώ παράλληλα μιλά για την υιοθεσία στον 6ο μήνα της ζωής της, άλλες άγνωστες πτυχές της ζωής της και τον επικείμενο γάμο της.

Η ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστή από το σήριαλ «Της Αγάπης Μαχαιριά» άνοιξε την καρδιά της στο περιοδικό «Εγώ Weekly». «Μόλις ολοκληρώθηκε το σήριαλ έχασα τον πατέρα μου. Είχα να λύσω αρκετά ψυχολογικά θέματα μέσα μου και επέλεξα να κάνω μόνο θέατρο», λέει για τα τέσσερα χρόνια τηλεοπτικής απουσίας της.

«Όταν έχασα τον πατέρα μου πέρασα νευρική ανορεξία. Βίωσα τα πρώτα στάδια της νόσου, εξαιτίας της πολύ κακής ψυχολογίας που είχα. Ήμουν 40 κιλά, έβλεπα τον εαυτό μου στον καθρέφτη και θεωρούσα ότι είμαι χοντρή. Η ψυχολογία μου δεν με βοηθούσε να φάω», εξομολογείται η Φαίη και προσθέτει πως αντιλήφθηκε το πρόβλημα έπειτα από τέσσερις μήνες και το ξεπέρασε πηγαίνοντας σε διατροφολόγο και ψυχολόγο.

Οι δικοί της άνθρωποι την πίεζαν να φάει, ενώ εκείνη ήταν αυτοκαταστροφική και ξεσπούσε διαρκώς σε κλάματα. Μάλιστα, εξομολογείται πως κοιτούσε το ταβάνι του δωματίου της και παρακαλούσε να την πλακώσει!

Η ηθοποιός δεν διστάζει να μιλήσει και για την υιοθεσία της σε ηλικία 6 μηνών. Όπως λέει, γνώρισε ένα μέρος της βιολογικής της οικογένειας όταν έγινε 18, ωστόσο, δεν έχει καμία επαφή μαζί του. «Όταν πας σε μια οικογένεια αγαπάς τους γονείς που σε μεγαλώνουν... γονείς μου είναι οι άνθρωποι που με μεγάλωσαν, με ανέθρεψαν και ήταν δίπλα μου σε όλα», επισημαίνει και συμπληρώνει ότι δεν την αφορά για ποιόν λόγο η βιολογική της μητέρα την έδωσε για υιοθεσία.

«Πέρασα ένα μήνα με 200 ευρώ, πριν από ένα χρόνο. Πήγαινα στο σούπερ μάρκετ και έπαιρνα τα απολύτως απαραίτητα, χωρίς φυσικά να μπορώ να πληρώσω τις υποχρεώσεις του σπιτιού. Έχω περάσει 15 μέρες με 5 ευρώ και ήμουν πολύ καλύτερα απ’ ότι σε περιόδους που είχα λεφτά», δηλώνει η Φαίη για τις οικονομικές δυσκολίες που πέρασε, ενώ αποκαλύπτει πως για κάποιο χρονικό διάστημα δούλεψε και ως baby sitterστη Λάρισα.

Πλέον, η ηθοποιός ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό του αγαπημένου της, του συνθέτη Ανδρέα Κομπόση. «Είμαι πολύ ερωτευμένη! Ο Ανδρέας είναι άνθρωπος πολύπλευρος, ευφυέστατος και πολυταλαντούχο��», αναφέρει και ανακοινώνει πως θα αρραβωνιαστούν σε 15 μέρες, αλλά και ότι σκέφτονται να αποκτήσουν αλλά και να υιοθετήσουν παιδί!

Δείτε στο βίντεο σκηνή από το σήριαλ «Της Αγάπης Μαχαιριά»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top