«Καρφιά» Βέρτη σε Ρέμο - Χατζηγιάννη για τα προσωπικά τους

Τι λέει για τους συναδέλφους του. Τι γυναίκα ψάχνει;

«Καρφιά» Βέρτη σε Ρέμο - Χατζηγιάννη για τα προσωπικά τους

«Έχω χάσει τον θαυμασμό μου για συναδέλφους όταν αποφάσισαν να διαφημίσουν την προσωπική τους ζωή», δηλώνει ο Νίκος Βέρτης και οι «καμπάνες» ήχησαν ακόμα και για τον καλύτερό του φίλο, Αντώνη Ρέμο! Παράλληλα, ο ίδιος δεν κρύβει πως αυτό τον καιρό είναι single και αναζητά γνωριμία για γάμο και οικογένεια.

Ύστερα από ένα χρόνο απουσίας, ο Νίκος φωτογραφίζεται και μιλά στο περιοδικό «Hello», με τα «καρφιά» για τους συναδέλφους του που προβάλλουν τα προσωπικά τους να μονοπωλούν το ενδιαφέρον...

Ο τραγουδιστής δηλώνει πως δεν του αρέσει να τα «πουλάει» όλα και κατακεραυνώνει όσους το κάνουν. Εκτός από τον Ρέμο και τον Χατζηγιάννη, που τους βλέπουμε σχεδόν κάθε μέρα με την Υβόννη και την Ζέτα σε εκπομπές και περιοδικά, πάει κάπου αλλού το μυαλό σας;

Στο μεταξύ, πάντως, δεν κρύβει πως αυτή την περίοδο είναι μόνος και προσθέτει πως ψάχνει την γυναίκα που θα τον κάνει πατέρα, την οποία δεν θα κρύψει όταν φτάσουν στα σκαλιά της εκκλησίας! «Όταν ξεκινάς να βρεις την γυναίκα που θα σε κάνει πατέρα, σίγουρα αρχίζεις να σκέφτεσαι με διαφορετικά κριτήρια. Κι εγώ δεν σας κρύβω πως είμαι σε μια ηλικία που το σκέφτομαι αυτό το πράγμα. Έχω στόχο στη ζωή μου να δημιουργήσω την δική μου οικογένεια», λέει χαρακτηριστικά όταν τον ρωτούν ποιά είναι η ιδανική για εκείνον.

«Όταν αποφασίσω να παντρευτώ, νομίζω ότι τότε θα είναι η κατάλληλη στιγμή. Τώρα που μιλάμε, πάντως, δεν είναι», συνεχίζει ο Νίκος και αποκαλύπτει ότι δεν ερωτεύεται συχνά αλλά και ότι για τις αποφάσεις ζωής «ξεκινάει από το μυαλό και μετά καταλήγει στην καρδιά».

Δείτε την φωτογράφηση του Νίκου και απόσπασμα από τις live εμφανίσεις του

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top