Κατερίνα Στικούδη: «Το δυνατό μου σημείο είναι τα... μαλλιά μου»

Γιατί έλεγε «καλησπέρα» στις 11 το πρωί;

Κατερίνα Στικούδη: «Το δυνατό μου σημείο είναι τα... μαλλιά μου»

Στις 10:50 το πρωί βγήκε η Κατερίνα Στικούδη στον Καφέ με την Ελένη. Προφανώς, επειδή το κορίτσι έχει συνηθίσει τις βραδινές εμφανίσεις, του… «έμεινε» και με το που βγήκε είπε μια τεράστια «καλησπέρα» στο κοινό! «Καλησπέρα» από εδώ, «καλησπέρα» από εκεί, «βροχή» οι… καλησπέρες της Κατερίνας Στικούδη το πρωί της Πέμπτης στην Νάξο!

Εκτός όμως από αυτό, η Κατερίνα μίλησε και για την συνεργασία που είχε με τον Αμερικανό τραγουδιστή Mohobi, στην λαμπερή βραδιά των βραβείων MAD. «Οι φήμες τον θέλουν να σε ερωτεύθηκε», της είπαν από το πάνελ της Ελένης Μενεγάκη. «Είναι τόσο κακό να σου κάνουν ένα κομπλιμέντο;» αναρωτήθηκε εκείνη, αποκαλύπτοντας αμέσως μετά, ότι ο τραγουδιστής σχολίασε το ωραιότερο σημείο επάνω της, που η ίδια θεωρεί ότι είναι τα… μαλλιά της! Σωστά! Τί άλλο να ήταν άλλωστε;

Μετά το δυνατό της σημείο, η Κατερίνα αποκάλυψε ότι μετά το τέλος του mega star, το οποίο αποχαιρέτησε για πάντα το κοινό, ασχολείται με τα δισκογραφικά της. «Το mega star αποχαιρέτισε το κοινό για πάντα. Ηταν η μακροβιότερη εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης. Εγώ δεν είμαι στο mega με συμβόλαιο για να είμαι δεσμευμένη, οπότε τώρα ετοιμάζω την νέα μου δισκογραφική δουλειά και χαίρομαι που υπάρχουν άνθρωποι που με στηρίζουν. Θα κάνω συναυλίες μόνη μου».

Δείτε την εμφάνιση της Κατερίνας με «καυτό» μαύρο σορτσάκι και μπλούζα γεμάτη αστεράκια…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top