Ο Γιάννης Λάτσιος απαντά για την φημολογούμενη σχέση του

Ηλ. Ψινάκης: «Τί δουλειά κάνει η Sunny Μπαλτζή;»

Ο Γιάννης Λάτσιος απαντά για την φημολογούμενη σχέση του

Ότι είναι ευγενικός με τους δημοσιογράφους είναι γνωστό. Αγενή δεν τον αποκαλείς με τίποτα. Άκρως ευγενικός ήταν ο Γιάννης Λάτσιος, ακόμη και την στιγμή που οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν ευθέως πλέον εάν είναι ζευγάρι �� όχι με την Sunny Μπαλτζή! Τι είπε για το θέμα; Αρνήθηκε να απαντήσει, ρίχνοντας ακόμη περισσότερο «λάδι στην φωτιά!»

«Δεν απαντώ σε αυτά τα θέματα, γιατί ποτέ δεν συνηθίζω να μιλάω για τα προσωπικά μου. Καταλαβαίνω ότι και εσείς κάνετε την δουλειά σας, αλλά η προσωπική μου στάση είναι γνωστή. Δεν κάνω δηλώσεις για αυτά τα θέματα», δήλωσε ο διευθυντής προγράμματος του Ant1, «φουντώνοντας» ακόμη περισσότερο της φήμες για την φημολογούμενη σχέση του με την τραγουδίστρια.

Ωστόσο, δημοσιεύματα περιοδικών, όπως αυτό του People αναφέρουν ως δεδομένη πλέον την σχέση του κου Λάτσιου με την Sunny, η οποία έχει στο ενεργητικό της ένα διαζύγιο, ενώ έχει αποκτήσει και μία κόρη με το όνομα Λάουρα, που είναι το ίδιο με αυτό της μεγαλύτερης κόρης που απέκτησε ο Γιάννης Λάτσιος με την Ελένη Μενεγάκη.

Την ίδια ώρα, τα ρεπορτάζ των εκπομπών για το τι είδους σχέση τελικά έχει ο κος Λάτσιος με την Sunny Μπαλτζή και εάν τελικά αυτή είναι κάτι παραπάνω από φιλική, δίνουν και παίρνουν. «Μην είστε τόσο σίγουροι ότι είναι ζευγάρι τελικά ο Λάτσιος με την Μπαλτζή», δήλωσε ο Γιώργος Λιάγκας από το Πρωινό mou. Με την διαφορά ότι ο ίδιος ο Γιώργος Λιάγκας την προηγούμενη μέρα είχε μιλήσει για το ίδιο θέμα, λέγοντας ότι έχει δει τον Λάτσιο με την καλλιτέχνιδα σε φιλικό σπίτι, όπου ήταν και ο ίδιος καλεσμένος πριν από λίγο καιρό και μάλιστα η πρόσκληση είχε γίνει από πρόσωπο παλαιού στελέχους της τηλεόρασης.

Τρεις ώρες μετά, ήλθε και το «κερασάκι στην τούρτα». Η δήλωση του Ηλία Ψινάκη στο ραδιόφωνο του Ant1, η οποία μεταδόθηκε από το Κους - Κους. «Εγώ αυτό που γνωρίζω είναι ότι από τότε που χώρισε είναι μόνος του. Εάν είχε κάτι θα το ξέραμε. Στον Λάτσιο έχουν χρεώσει πολλές γυναίκες και τελικά όπως είδαμε δεν ήταν με καμία. Να πιστέψετε ότι κάτι τρέχει, μόνον εάν το πούν οι ίδιοι….Τί δουλειά είπαμε πως κάνει η Sunny Μπαλτζή;»

Τώρα να πούμε ότι έχουμε παίρνουμε όρκο πως καταλάβει τί τρέχει ανάμεσα στους δύο, θα σας πούμε ψέματα. Εσείς μπορείτε να δείτε την δήλωση του κου Λάτσιου, του Γιώργου Λιάγκα και του Ηλία Ψινάκη και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top