Δείτε τον Πικέ να προ��εύχεται στο Τείχος των Δακρύων

Μετά την Μύκονο, στην Ιερουσαλήμ με την Σακίρα

Δείτε τον Πικέ να προσεύχεται στο Τείχος των Δακρύων

Μετά τα πλατσουρίσματα, το κυνηγητό με τους παπαράτσι και τις βόλτες με τα φουσκωτά σε Μύκονο και Δήλο, η Σακίρα και ο Τζεράρντ Πικέ πήγαν στην… Ιερουσαλήμ!

Το ζευγάρι άφησε για λίγο στην άκρη τις διακοπές του και μετέβη στην πόλη, για να δώσει το παρόν σε συνέδριο εκπαίδευσης παιδιών που διοργανώνεται από τον πρόεδρο της χώρας, Σίμον Πέρες, με την διάσημη τραγουδίστρια να τονίζει τη σημασία που έχει η εκπαίδευση για την βελτίωση της ποιότητας ζωής. «Το καλό πράγμα με την επένδυση στην εκπαίδευση είναι ότι δεν χρειάζεται να περιμένεις 100, 50 ή 20 χρόνια. Μπορείς να δεις απτά αποτελέσματα άμεσα», δήλωσε χαρακτηριστικά η διάσημη ερμηνεύτρια, που είναι πρέσβειρα καλής θελήσεως της UNICEF από το 2003.

Ο κόσμος κατέκλυσε τα σημεία από τα οποία πέρασε το ζευγάρι, ενώ φωτογραφία με τον Πικέ ζήτησαν ακόμη και οι αστυνομικοί που φρουρούσαν τον χώρο!

Λίγο αργότερα, σε ειδική εκδήλωση στην οποία παραβρέθηκε και ο ίδιος ο Σιμόν Πέρες, η Σακίρα εξέφρασε την ελπίδα της ότι Ισραηλινοί και Παλαιστίνιοι θα βάλουν στην άκρη τις διαφορές τους και σε λίγα χρόνια όλα θα είναι διαφορετικά. «Είδα πολλές φανέλες της Μπαρτσελόνα σήμερα. Σκέφτηκα λοιπόν ότι ο κόσμος θα ήταν πολύ όμορφος αν ενεργούσε ως ομάδα, όπως η Μπάρτσα. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να φορέσουμε την ίδια φανέλα και να κερδίσουμε τον αγώνα κατά των φυλετικών και θρησκευτικών διακρίσεων», ήταν η δήλωση του δημοφιλούς ποδοσφαιριστή.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής τους στην Ιερουσαλήμ, το ζευγάρι βρέθηκε και στο Τείχος των Δακρύων στο οποίο ο Πικέ προσευχήθηκε ακουμπώντας μάλιστα το κεφάλι του στο ιστορικό μνημείο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top