Ζέτα Μακρυπούλια: Στο πάρτι γενεθλίων της ανιψιάς της

Πού την «συνέλαβε» ο φωτογραφικός φακός;

Ζέτα Μακρυπούλια: Στο πάρτι γενεθλίων της ανιψιάς της

Με τον χώρο των επιχειρήσεων σχετίζεται η νέα δραστηριότητα της Ζέτας Μακρυπούλια.

Οπως σας είχε αναφέρει πριν από λίγες ημέρες το star.gr, η ηθοποιός και παρουσιάστρια αγόρασε, με τα δύο της αδέλφια Ακη και Παναγιώτη, διώροφο νεοκλασικό στην περιοχή του Κεραμεικού, δίπλα από το κλειδαράδικο που έχουν μέχρι σήμερα ο πατέρας της με τον αδελφό της. Ο πρώτος όροφος μετατράπηκε σε κατοικία, ενώ ο δεύτερος μετατράπηκε σε εστιατόριο, το οποίο μάλιστα τα τρία αδέλφια ανακαίνισαν, προσδίδοντάς του ακόμη μεγαλύτερη αίγλη κα�� ομορφιά από εκείνη που ήδη είχε.

Σήμερα, το περιοδικό HELLO δημοσίευσε φωτογραφίες από τον χώρο στον οποίο βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες και η Ζέτα. Πιο συγκεκριμένα, ο αδελφός της Ζέτας Μακρυπούλια Παναγιώτης με την σύζυγό του Αγγελική διοργάνωσαν στον συγκεκριμένο χώρο το πάρτι γενεθλίων της κορούλας τους, η οποία έκλεισε τα τέσσερά της χρόνια. Από τα γενέθλια δεν θα μπορούσε να λείψει και η αγαπημένη θεία της μικρούλας Ζέτα, η οποία δεν σταμάτησε ούτε λεπτό να έχει στην αγκαλιά της την ανιψιά της, ενώ κατά την διάρκεια του παιδικού πάρτι η Ζέτα έγινε ένα με τα υπόλοιπα παιδιά και μοιράστηκε μαζί τους την χαρά τους.

Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Ζέτα να μιλά στο κινητό και να στέλνει μηνύματα, κάτι απόλυτα φυσιολογικό, καθώς ο αγαπημένος της Μιχάλης Χαζτηγιάννης εκείνες τις μέρες βρισκόταν στην Αυστραλία για συναυλίες.

Αμέσως μετά, η Ζέτα αναχώρησε για την πρεμιέρα της παράστασης Οι Απελπισμένοι, στην οποία πρωταγωνιστεί ο καλός της φίλος Νίκος Μουτσινάς.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top