«Μόνον σε έναν άντρα πηγαίνω τρέχοντας όταν μου το ζητήσει»

Ποιον εννοούσε η Ελεονώρα Μελέτη;

«Μόνον σε έναν άντρα πηγαίνω τρέχοντας όταν μου το ζητήσει»

«Ναι, είμαστε εδώ και είμαστε ζωντανά», είπε σε τρελά κέφια η Ελεονώρα το πρωί της Τετάρτης (22/06), καθώς Δευτέρα και Τρίτη η Πρωινή μελέτη δεν μεταδόθηκε λόγω απεργίας των τεχνικών.

Γεμάτη εκπλήξεις όμως ήταν και η καθιερωμένη σύνδεση της εκπομπής με το control, όπου ο αρχισυντάκτης Θέμης Μάλλης ενημερώνει για τα θέματα της επικαιρότητας. Λίγα λεπτά προτού η εκπομπή «επιστρέψει» από το διαφημιστικό διάλειμμα, ο Θέμης Μάλλης έδωσε τις απαραίτητες οδηγίες για την συνέχιση τ��ς εκπομπής στους συντελεστές λέγοντας ότι η Πρωινή Μελέτη θα συνεχιστεί με ενημέρωση για τα όσα συνέβησαν το βράδυ της Τρίτης στην Βουλή. «Με το που γυρίζουμε από το break, έρχεσαι σε μένα», είπε ο Θέμης στην Ελεονώρα, όπως αποκάλυψε η ίδια μετά το τέλος των διαφημίσεων. Ομως, η παρουσιάστρια ήταν ακόμη πιο... αποκαλυπτική.

«Μου λέει: Τώρα έρχεσαι σε μένα. Είναι ο μοναδικός άνδρας που μου το λέει και τρέχω αμέσως! Σπεύδω να πάω σε εκείνον, καθώς μου είναι αδύνατον να του αρνηθώ!», πρόσθεσε η Ελεονώρα όλο χιούμορ και προχώρησε στην σύνδεση.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την Πρωινή Μελέτη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top