Αποκλειστικό: Σε Αθήνα και νησιά Michael Douglas και Catherine Zeta Jones

Στο μουσείο της Ακρόπολης και το Ιόνιο για τις διακοπές

Αποκλειστικό: Σε Αθήνα και νησιά Michael Douglas και Catherine Zeta Jones

Την Ελλάδα επέλεξαν για τις διακοπές τους ο Michael Douglas και η Catherine Zeta Jones. Το δημοφιλές ζευγάρι επισκέφθηκε το μουσείο της Ακρόπολης, ενώ στη συνέχεια βρέθηκαν σε Ζάκυνθο και Κεφαλονιά.

Το πρωί της Δευτέρας, ο Michael Douglas, η Catherine Zeta Jones και τα παιδιά τους είδαν από κοντά τον Παρθενώνα και τα γλυπτά που φιλοξενούνται στο μουσείο της Ακρόπολης. Μάλιστα, έγινε γνωστό πως το ζευγάρι αγόρασε βιβλία με θέμα τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό!

Η κάμερα του Star «τσάκωσε» τους επώνυμους επισκέπτες στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», λίγο πριν αναχωρήσουν για την Ζάκυνθο. Κανείς από τους δύο ηθοποιούς δεν θέλησε να πει κάτι παραπάνω από ένα απλό «hello», ενώ τα μέτρα ασφαλείας ήταν υπέρ του δέοντος αυστηρά.

Ντυμένος απλά και φορώντας τζόκεϊ, ο Douglas έτρεξε να μπει στο αεροδρόμιο, αφήνοντας πίσω του την Jones που βγήκε από το μαύρο βανάκι που τους μετέφερε με φλοράλ φόρεμα και ψάθινο καπέλο.

Στο νησί του Ιονίου, όποιος πρόλαβε να δει το ζευγάρι... πρόλαβε! Με lear jet κατέφτασαν και μπήκαν αμέσως σε βανάκι, το οποίο τους μετέφερε σε χλιδάτο σκάφος. Όπως είπαν στο Star άνθρωποι από το νησί, Douglas και Jones παραθερίζουν μεσοπέλαγα σε ένα σκάφος 61 μέτρων! Κατά την άφιξή τους ανοίχτηκαν σαμπάνιες, ενώ ακολούθησε φαγητό με φιλικά πρόσωπα.

Το σκάφος κατευθύνθηκε προς τον κόλπο του Λαγανά και στη συνέχεια στο Ναυάγιο, ενώ η «λαμπερή» οικοφένεια παραθερίζει πλέον στην Κεφαλονιά.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο του Star με το ζευγάρι και φωτογραφίες από το atsarantos.blogspot

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top