Ελεονώρα Μελέτη: «αν είναι να εκραγώ, θα εκραγώ»

Τι είπε για το περιστατικό με την Playmate στην εκπoμπή της

Ελεονώρα Μελέτη: «αν είναι να εκραγώ, θα εκραγώ»

«Δεν μπορώ να κρατηθώ. Άμα είναι να εκραγώ, θα εκραγώ! Δεν βρίζω όμως», είπε η Ελεονώρα Μελέτη σχολιάζοντας το περιστατικό που έγινε προ ημερών στην εκπομπή της με υποψήφια Playmate που έβρισε το συνεργείο της «Πρωινής Μελέτης» μετά τον διαγωνισμό.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πολύ Μπλα Μπλα», η παρουσιάστρια δήλωσε πως δεν μετάνιωσε για όσα είπε για την ξανθιά υποψήφια και πρόσθεσε: «θεωρώ λιγάκι υποκριτικό να χαίρεσαι και να γελάς στις κάμερες όταν τις έχεις ανάγκη και όταν χάνεις να βρίζεις. Θεωρώ ότι ήταν λίγο άκομψο και ανάγωγο προς το κοινό και προς τον δημοσιογράφο».

Στην εκπομπή της, η Ελεονώρα είχε γίνει έξω φρενών με την υποψήφια Playmate που δεν κατάφερε να κερδίσει και ξέσπασε με βρισίδια στην κάμερα. Μάλιστα, η παρουσιάστρια την είχε χαρακτηρίσει «λαϊκό, ανάγωγο πλάσμα», συμπληρώνοντας πως δεν μπορεί να θες την κάμερα μόνο στα καλά.

Τέλος, η παρουσιάστρια δεν θέλησε να αποκαλύψει αν είναι ερωτευμένη αυτό τον καιρό, ενώ για τον χωρισμό της είπε ότι τον δημοσιοποίησε περίπου 3 μήνες μετά και επειδή με τον Γιάννη Ολζιέρσκι έβγαιναν ξεχωριστά και ο κόσμος ρωτούσε τι συμβαίνει. «Δεν κάνω την προσωπική μου ζωή βορά για κουτσομπολιά και θέμα στα πηγαδάκια», κατέληξε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top