Τσαλίκης - Σαμαράς μαζί στην παραλία!

Τι έκαναν στην Νάξο μετά την εκπομπή της Μενεγάκη;

Τσαλίκης - Σαμαράς μαζί στην παραλία!

Με τον πλέον κατάλληλο τρόπο εκμεταλλεύτηκε ο Γιώργος Τσαλίκης την παρουσία του στην Νάξο για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη: ο γνωστός τραγουδιστής βούτηξε στα γαλανά νερά του νησιού παρέα με τον Τρύφωνα Σαμαρά, «ανεβάζοντας» φωτογραφίες στο Twitter του!

«Οι διακοπές μου αργούνε... Γι’ αυτό απολαμβάνω μικρές στιγμές όπως αυτό το πρωινό», έγραψε ο Γιώργος στην ιστοσελίδα του, δίπλα σε μία φωτογραφία του από την παραλία του Αγίου Προκοπίου.

Βουτιά πριν την εκπομπή, βουτιά και μετά όμως... «Στην παραλία με τον Τρύφωνα Σαμαρά. Κλαίω!», ανέφερε σε άλλη του ανάρτηση ο τραγουδιστής και «ανέβασε» δύο φωτογραφίες με τον ίδιο και τον κομμωτή στην αμμουδιά.

Ο Γιώργος, όμως, δεν παρέλειψε να γράψει και κάτι για την Ελένη Μενεγάκη, ένα από τα άτομα τα οποία συμπαθεί και έχει παραδεχθεί πως τον βοήθησαν στα πρώτα του βήματα. Στο Twitter του έβαλε μια κοινή τους πόζα με την λεζάντα «με την αγάπη την μεγάλη», αλλά και μία φωτογραφία της παρουσιάστριας με το σχόλιο «η Ελένη κουκλάρα»!

Το φωτογραφικό άλμπουμ του Γιώργου από το κυκλαδίτικο νησί ολοκληρώνεται με μια πόζα του με την Αγλαΐα Λάτσιου, σε άκρως καλοκαιρινό mood και με την Αγλαΐα να μας δείχνει... την τσίχλα που μασούσε!

Δείτε τις φωτογραφίες από την Νάξο και τον Γιώργο να τραγουδά το νέο του τραγούδι, «Αν Ήσουν Αγάπη», στον «Καφέ»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top