Λιάγκας- Κοκκίνου:η «μάχη» συνεχίζεται

Ο παρουσιαστής επιτέθηκε ξανά στην τραγουδίστρια

Λιάγκας- Κοκκίνου:η «μάχη» συνεχίζεται

Μεγάλη αδυναμία στην Έλλη Κοκκίνου φαίνεται να έχει ο Γιώργος Λιάγκας αφού ακόμα και όταν το όνομά της δεν βρίσκεται στην σκαλέτα της εκπομπής του, εκείνος την αναφέρει! Τώρα πως γίνεται την ώρα που μιλούσαν για τη Σακίρα και τον Πικέ ο δημοσιογράφος να θυμήθηκε την ελληνίδα τραγουδίστρια αυτό είναι άξιο απορίας.

Με αφορμή λοιπόν τα αποκλειστικά πλάνα που εξασφάλισε το δελτίο του Star με το ζεύγος Σακίρα -Πικέ στη Μύκονο ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε:«παιδιά έχουμε δει και χειρότερες διαφορές ηλικίας από αυτή που έχουν η Σακίρα και ο Πικέ και εδώ στη δική μας σόου μπιζ. Την εγχώρια» πρόσθεσε ο δημοσιογράφος ενώ το πάνελ σιγοντάριζε τα λεγόμενά του«ναι όντως έχουμε δει τέτοια παραδείγματα στην καυτή Γλυφάδα» επισήμαναν χωρίς να αναφέρουν το όνομά της.

Η εκπομπή δεν ασχολήθηκε μόνο με την ηλικία της Έλλης (λες και παίρνει χρόνια από αυτούς κάνουνε) αλλά και με το ύψος της.Όταν ο Ουγγαρέζος αποκάλεσε «κουβά» τη Σακίρα λόγω του ύψους της κάποιος από το πάνελ της ψυχαγωγικής εκπομπής είπε χιουμοριστικά «ο Μπόγρης, ο Μπόγρης».

Πάντως και πριν από μερικές εβδομάδες ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε πάλι με ειρωνικά σχόλια για την Έλλη Κοκκίνου δείχνοντας ότι υπάρχει κόντρα.

Εντάξει ρε παιδιά δεν μπορείτε να τους συμπαθείτε όλους αλλά τουλάχιστον δείξτε το πιο διακριτικά!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top