Δείτε τί έκανε η Ελένη όταν άκουσε εγκώμια για την Ρούλα!

Η ιστορία ΚΑΙ συνεχίζεται ΚΑΙ επαναλαμβάνεται

Δείτε τί έκανε η Ελένη όταν άκουσε εγκώμια για την Ρούλα!

Ουδέν κρυπτόν υπό την τηλεοπτική κάμερα και αυτό αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά. Ο μορφασμός της Ελένης Μενεγάκη την στιγμή που άκουσε παίκτρια του Greek Idol να μιλά με κολακευτικά σχόλια για την Ρούλα Κορομηλά τα λέει όλα.

Η Ελένη, που «βγαίνει» από την Νάξο, είχε καλεσμένη στον Καφέ την παίκτρια που αποχώρησε από το ριάλιτι τραγουδιού του Alpha, η οποία μιλούσε για την κόντρα που ξέσπασε με τους κριτές και το πώς εξελίχθηκε το θέμα. Επειδή όμως το ενδιαφέρον της παρουσιάστριας ήταν στραμμένο αλλού, η Ελένη δεν δίστασε να εκφράσει την δική της απορία: «Συνεχώς μιλάμε για τους κριτές. Ολο για τους κριτές λέμε. Δεν έχουμε ακούσει τίποτα για την παρουσιάστρια. Για πές μας, ποια ήταν η σχέση σου με την κυρία Κορομηλά; Το ρωτώ αυτό δεδομένου ότι συνεργάστηκες με μια πολύ μεγάλη παρουσιάστρια που είναι πάρα πολλά χρόνια στον χώρο», είπε η Ελένη που αναφέρθηκε για πρώτη φορά δημοσίως στην Ρούλα με αυτούς τους χαρακτηρισμούς και δη από την ημέρα και μετά που η κόντρα της με την διευθύντρια άρχισε να φουντώνει για τα καλά.

«Την κυρία Κορομηλά την βλέπαμε μόνο στην πρόβα τζενεράλε, μία ημέρα πριν από το live. Σε γενικές γραμμές δεν είχαμε πολλές επαφές μαζί της, αλλά όποτε την βλέπαμε, μας συμβούλευε ως προς το τί να βελτιώσουμε και γενικά μας βοηθούσε. Και με τα ρούχα μας και με την εμφάνισή μας και γενικότερα. Μας βοηθούσε πάντως», απάντησε η νεαρή αοιδός, αλλά το κακό που έγινε δεν ήταν μονό, αλλά διπλό.

Την στιγμή που η παίκτρια μιλούσε με αυτά τα λόγια για το διευθυντικό στέλεχος, ο σκηνοθέτης «έπιασε» την Ελένη σε έναν μορφασμό απογοήτευσης, σαν με κάποιο τρόπο η κουβέντα να μετατοπίστηκε και να πήγε αλλού από εκεί που περίμενε η παρουσιάστρια. Ηθελε ίσως να ακούσει κάτι άλλο; Εφτασε στα αυτιά της κάτι διαφορετικό από εκείνο που περίμενε; Κανείς δεν ξέρει… Εκτός εάν ο μορφασμός δεν πήγαινε σε αυτό που είπε η παίκτρια, αλλά της είπαν κάτι άλλο από το ακουστικό της και η βασίλισσα στράβωσε...

Ούτε το λουλούδι στα μαλλιά, ούτε τα τεράστια μαύρα γυαλιά ηλίου, ούτε καν το γαλάζιο φόντο του Αιγαίου στάθηκαν ικανά να σώσουν την κατάσταση... Μπορεί με τα λόγια να μην εξέφρασε αυτό που σκεφτόταν η Ελένη, όμως, η γλώσσα του προσώπου της τα μαρτυρούσε όλα.

Και μια και της Ελένης δεν της «βγήκε», την κουβέντα συνέχισε το υπόλοιπο πάνελ. «Και τι σου έλεγε η Ρούλα; Και σου έλεγε καλά πράγματα η Ρούλα ή άσχημα; Και ήταν καλή ή όχι τόσο καλή τελικά;» Το τί της είπαν και τι της έκαναν για να μιλήσει για την Ρούλα δεν λέγεται! Η… Μαρία, όμως, όπως ονομάζεται η παίκτρια, είχε τον πόνο της, ο οποίος ήταν αφενός ότι έφυγε από το Greek Idol και αφετέρου ότι έφυγε με κόντρα απέναντι στους κριτές.

Δείτε το στιγμιότυπο για να βγάλετε και οι ίδιοι τα συμπεράσματά σας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top