Αυτή είναι η Ελληνίδα που ερωτεύθηκε ο Mel Gibson!

Ποιο είναι το μεγάλο της μυστικό;

Αυτή είναι η Ελληνίδα που ερωτεύθηκε ο Mel Gibson!

Έκανε οκτώ παιδιά και χώρισε μετά από 25 χρόνια γάμου την γυναίκα του για μια 30χρονη. Δύο χρόνια μετά από αυτό, ο Mel Gibson χώρισε ΚΑΙ την Οksana Grigorieva για τα μάτια μιας (!!!) Ελληνίδας, ακόμη μικρότερης.

Ο 56χρονος ηθοποιός βγαίνει με μοντέλο από την Ελλάδα ονόματι Στέλλα Μουζή, η οποία μετρά μόλις 25 χρόνια ζωής. Το νέο αμόρε του ηθοποιού, που έχει ιδιαίτ��ρη αδυναμία στις φωτογραφήσεις φετιχιστικού και Gothic περιεχομένου, εμφανίζεται όλο και συχνότερα στο πλευρό του το τελευταίο διάστημα.

Πρόσφατα περπάτησαν μαζί στο κόκκινο χαλί των βραβείων για τα Fetish Film Festival που έγιναν στο Los Angeles. Οι φωτογραφίες όμως που επιβεβαίωσαν την σχέση τους ήταν αυτές που τραβήχτηκαν στο trendy Sky Bar του Δυτικού Hollywood, μετά το γεύμα τους σε εστιατόριο της περιοχής.

Τα διεθνή tabloids αναφέρουν ότι η Στέλλα είναι η μόνη που έχει καταφέρει να επισκεφθεί το σπίτι του ηθοποιού στο Malibu. Η Στέλλα έχει κάνει φωτογράφιση για το ελληνικό Maxim το 2008 ΚΑΙ το μεγάλο της… μυστικό είναι ότι βρίσκεται στο Los Angeles με visa επισκέπτη! Η ίδια βέβαια ισχυρίζεται ότι κάποια στιγμή θα την ανανεώσει, αλλά κανείς δεν ξέρει πότε ακριβώς θα γίνει αυτό...

Δεν μένει παρά να δούμε πόσα θα κρατήσει το νέο ειδύλλιο, καθώς ως γνωστόν, ο Mel εκτός από επιρρεπής στο ωραίο φύλο, είναι εξίσου επιρρεπής και τις συχνές αλλαγές…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top