Μιούζικαλ η... Susan Boyle

Στο θέατρο η Σκωτσέζα τραγουδίστρια που «σάρωσε» το 2009

Μιούζικαλ η... Susan Boyle

Στο θεατρικό σανίδι θα δει την ζωή της η Susan Boyle, η Σκοτσέζα που γνώρισε την αποθέωση το 2009 μετά την συμμετοχή της στο «Βρετανία Έχεις Ταλέντο», καθώς ετοιμάζεται ένα μιούζικαλ ειδικά για εκείνη!

Το μιούζικαλ θα λέγεται «I Dreamed a Dream», όπως και το τραγούδι που ερμήνευσε στο τηλεοπτικό show, με την ηθοποιό Elaine Smith στον πρωταγωνιστ��κό ρόλο.

Η πρεμιέρα θα γίνει στις 23 Μαρτίου 2012 στο Βασιλικό Θέατρο του Νιούκαστλ, ενώ ο θίασος θα περιοδεύσει ανά τον κόσμο για 6 μήνες!

«Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι η ζωή μου θα παρουσιαστεί στη σκηνή, αλλά πολλά συνέβησαν αυτά τα δύο χρόνια», δήλωσε η 50χρονη Boyle, που αυτό τον καιρό ετοιμάζει περιοδεία 26 εβδομάδων σε Βρετανία, ΗΠΑ και Αυστραλία. Από την πλευρά του, ο παραγωγός του έργου, Michael Harrison, επεσήμανε ότι «έχει όλα τα στοιχεία ενός παραμυθιού, αλλά είναι μια αληθινή ιστορία».

Θυμίζουμε πως η εμφάνιση της Boyle στο «Βρετανία Έχεις Ταλέντο» προκάλεσε φρενίτιδα κι ας μην ήταν η νικήτρια του show.

Μεταξύ άλλων, το σχετικό βίντεο στο Youtube έχει κάνει μέχρι σήμερα πάνω από 300 εκατομμύρια views και οι δύο της δίσκοι έχουν πουλήσει πάνω από 14 εκατομμύρια αντίτυπα, ενώ η 50χρονη πέτυχε κάτι που μόνο οι Beatles είχαν καταφέρει: να είναι στην πρώτη θέση των βρετανικών και αμερικανικών charts δύο φορές μέσα σε έναν χρόνο!

Δείτε στο βίντεο και θυμηθείτε την εμφάνιση της Susan Boyle στο τηλεοπτικό show!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top