Επέτειος γάμου για Λιάγκα - Σκορδά!

Τί δώρο έκανε ο Γιώργος στην Φαίη;

Επέτειος γάμου για Λιάγκα - Σκορδά!

Την πρώτη τους επέτειο γιορτάζουν σήμερα Δευτέρα 20 Ιουνίου ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά.

Ηταν ακριβώς πριν από έναν χρόνο στις 20 Ιουνίου 2010, όταν ο δημοσιογράφος και η παρου��ιάστρια ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, στον εκκλησάκι του Αγίου Διονυσίου στο Island, στα λιμανάκια της Βουλιαγμένης, με κουμπάρο τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Το παρόν στον γάμο έδωσαν δεκάδες επώνυμοι από τον δημοσιογραφικό, καλλιτεχνικό και επιχειρηματικό χώρο, ενώ η Φαίη εντυπωσίασε μέσα στο νυφικό του σχεδιαστή και καλού της φίλου Νικόλα, στην τελική υλοποίηση του οποίου συμμετείχε και η ίδια.

Mάλιστα, φορούσε και πέπλο, το οποίο ήταν ακόμη πιο εμφανές, μέσα από το κόκκινο cabrio αυτοκίνητο με το οποίο κατέφθασε στον χώρο.

Μόλις δύο μήνες πριν από την πρώτη επέτειο του γάμου τους, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι, το οποίο μάλιστα θα ονομαστεί Γιάννης, όπως είναι το όνομα του πατέρα του Γιώργου Λιάγκα. «Είναι πολύ καλά. Μας έχει πάρει τα μυαλά. Έκανε το πρώτο του μπάνιο μάλιστα πριν από λίγες ημέρες», δήλωσε ο Γιώργος στην ραδιοφωνική του εκπομπή στον Real Fm. Oσο για το δώρο που έκανε στην Φαίη για την πρώτη τους επέτειο; Παραμένει επτασφράγιστο μυστικό...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top