Αυτή είναι η νέα Miss USA!

Τί απάντησε στην ερώτηση που της τέθηκε;

Αυτή είναι η νέα Miss USA!

Μόλις 21 ετών είναι η Αlyssa Campanella, η οποία τα ξημ��ρώματα της Δευτέρας (20/06) στέφθηκε νέα Μις USA. Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός είναι διαφορετικός από αυτόν της America, ο οποίος ήδη έχει διεξαχθεί.

Η καλλονή από την California κατάφερε να εκτοπίσει τις υπόλοιπες 50 συνυποψήφιές της και να πάρει το πολυπόθητο στέμμα. το 2007, η ίδια υποψήφια είχε κερδίσει τον τίτλο της πιο όμορφης έφηβης, στον ίδιο διαγωνισμό. Ηταν πραγματικά η πιο όμορφη, ωστόσο ΚΑΙ από αυτόν τον διαγωνισμό δεν έλειψε η καθιερωμένη και υποτιθέμενη... έκπληξη την στιγμή της ανακοίνωσης του αποτελέσματος. Σαν από... θαύμα, ΟΥΤΕ αυτή η υποψήφια περίμενε πώς θα κέρδιζε τον διαγωνισμό, τον οποίο παρακολούθησαν εκατομμύρια τηλεθεατές.

Το σόου έχει ιστορία 60 χρόνων, ενώ εδώ και πέντε χρόνια πραγματοποιείται στο Planet Hollywood Resort and Casino του Las Vegas. Aυτά τα καλλιστεία, όπως και άλλοι διαγωνισμοί ομορφιάς βρίσκονται υπό την εποπτεία του μεγιστάνα Donald Trump. Πάντως η 21χρονη προσπάθησε να αποδείξει πως δεν είναι μόνο πανέμορφη κοπέλα, αλλά έχει και μυαλό. Στην διαδικασία των ερωτήσεων, το ερώτημα που της τέθηκε ήταν εάν πρέπει η μαριχουάνα να νομιμοποιηθεί. Εκείνη απάντησε ότι κατά την προσωπική της γνώμη θα έπρεπε να επιτρέπεται μόνο για ιατρικούς λόγους, αλλά είναι κάτι που σε γενικές γραμμές θα πρέπει να απαγορεύεται. Εν ολίγοις, προσπάθησε να απαντήσει διπλωματικά, αλλά τελικά δεν έγινε και εντελώς σαφές τί ήθελε να πεί...

Το Σεπτέμβρη θα εκπροσωπήσει τις ΗΠΑ στον διαγωνισμό Μις Υφήλιος. Αν Campanella δεν μπορέσει να εκπληρώσει τα καθήκοντά της, θα αντικατασταθεί από Μις Tennessee, Ashley Elizabeth Durham, η οποία ήταν η πρώτη επιλαχούσα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top