Tom Cruise-Katie Holmes: Παιχνίδια με την Suri στην παραλία!

Τί έκπληξη επεφύλασσε ο μπαμπάς στις δύο γυναίκες του;

Tom Cruise-Katie Holmes: Παιχνίδια με την Suri στην παραλία!

Σε απίστευτη φόρμα και εκπληκτική φυσική κατάσταση κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός τον Tom Cruise και την σύζυγό του Katie Holmes. Το ζευγάρι βρέθηκε στην παραλία του Miami, όπου «πλατσούρισε» με την πέντε ετών κόρη του Suri, κάνοντας τους πάντες να μιλούν για εκείνους. Η Katie Holmes, με κόκκινο μπικίνι, ροζ κοτλέ σορτσάκι και πιο αδύνατη από ποτέ, κατέπληξε με την αδύνατη σιλουέ��α της. Οι φήμες θέλουν την διάσημη πρωταγωνίστρια να παρακολουθεί εντατικά μαθήματα χορού, ενώ η ίδια παραδέχθηκε ότι ακολουθεί πρόγραμμα διατροφής και άσκησης εν όψει της παρουσίασης της νέας της ταινίας με τίτλο «The Son of no-one».

Η Holmes δεν σταμάτησε λεπτό να παίζει με την κόρη της,

ενώ χαμογέλασε στον φακό ακόμη και την στιγμή που φόρεσε ένα τεράστιο πράσινο καπέλο και το τζιν της πουκάμισο για να φύγει από την παραλία.

Μετά το μπάνιο και τα παιχνίδια στην παραλία, ήλθαν οι αγκαλιές στον μπαμπά Tom Cruise, ο οποίος επεφύλασσε μια μεγάλη έκπληξη για τις δύο γυναίκες τις ζωής του: Μια μίνι κρουαζιέρα με υπερπολυτελές σκάφος στην περιοχή. Μάλιστα, οι δημοσιογράφοι αστειεύθηκαν μαζί του, καθώς χθες Κυριακή 19/06, που ήταν και η παγκόσμια ημέρα του πατέρα, μαμά και κόρη ήταν εκείνες που θα έπρεπε να του κάνουν δώρο και όχι εκείνος σε αυτές!

Στα συγκεκριμένα στιγμιότυπα, η Holmes εμφανίστηκε με ένα εκπληκτικό πλεκτό φόρεμα, ιδανικό για… σκάφος και πανομοιότυπες πλατφόρμες

Το ύψος μάλιστα των παπουτσιών δεν την εμπόδισε να κρατήσει για ώρα στην αγκαλιά της την μικρή του κορούλα και να ανεβεί με άνεση στο σκάφος που τους περίμενε για την πολύωρη βόλτα στην θάλασσα.

Αυτό το διάστημα και ο Tom Cruise προετοιμάζεται πυρετωδώς για την νέα του ταινία με τίτλο Rock of Ages, στην οποία υποδύεται έναν ροκ σταρ. Όλοι όσοι έχουν ήδη βρεθεί στα γυρίσματα, κάνουν λόγο για έναν 48χρονο ηθοποιό πιο fit από ποτέ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top